Lokal: Mbangun Database Desktop kanggo Nggawe lan Nyinkronake Situs WordPress Sampeyan

Lokal: Pangembangan WordPress lan Database Lingkungan Lokal

Yen sampeyan wis nindakake akeh pangembangan WordPress, sampeyan bakal ngerti yen asring luwih fleksibel lan cepet bisa digunakake ing desktop utawa laptop lokal tinimbang kudu kuwatir nyambungake saka adoh. Mlaku server basis data lokal bisa uga nyengsarakake, kaya… kaya nyiyapake MAMP or Xampp kanggo miwiti server web lokal, nampung basa pamrograman banjur nyambung menyang basis data.

WordPress cukup gampang saka sudut pandang arsitektur… nganggo PHP lan MySQL ing NGINX utawa Apache Server. Dadi, mbuwang kabeh arsitektur server web ing laptop bisa uga ana pirang-pirang overhead… ora kalebu sejatine sinau cara ngluncurake server web, ngluncurake server basis data, lan nyambungake kalorone!

Lokal: Instalasi WordPress Satu Klik

Lokal nggawe nggawe situs WordPress lokal dadi gampang, mula ora prelu nyetel dhewe. Siji klik lan situs sampeyan siyap - kalebu SSL! Dhaptar fitur pancen luar biasa!

Lokal dening Flywheel

  • Layanan Situs - Native, OS tingkat PHP, MYSQL, layanan server web. Konfigurasi file menyang versi PHP individu, NGINX, Apache, lan MySQL kabeh wis kapacak kanggo diowahi.
  • Manajemen Situs - Swap-panas antarane NGINX utawa Apache, versi PHP (5.6, 7.3 lan 7.4 nganggo Opcache), lan URL Situs. File log menyang versi PHP individu, NGINX, Apache, lan MySQL kabeh gampang dibukak.
  • Situs Klone - Kabeh file, database, konfigurasi, kalebu URL Situs bisa diowahi lan kloning kanthi aman.
  • Debug - cepet debug PHP (Xdebug kasedhiya saka Perpustakaan tambahan)
  • Terowongan HTTPS - Sertifikat sing ditandatangani kanthi otomatis digawe kanggo situs anyar. Terowongan situs dhasar sing disedhiyakake dening Ngrok, URL sing terus-terusan kanthi watesan sambungan sing luwih dhuwur, uji coba web stripe web, PayPal IPN, lan API Rest
  • Multisite WordPress - dhukungan kanggo instalasi subdomain lan subdirektori kanthi siji klik kanggo nyinkronake subdomain menyang file host.
  • Blueprints Situs - simpen situs apa wae minangka cithak biru supaya bisa digunakake maneh mengko. Kabeh file, database, file config, lan setelan Lokal bakal dibalekake.
  • Impor / Ekspor - kalebu file situs, database, file config, file log, lan setelan Local. Ora kalebu file saka ekspor kayata arsip, PSD, direktori .gm, lsp.
  • mail - MailHog kalebu kanggo nyegat email metu saka sendmail PHP kanggo ndeleng lan debugging (iki uga tegese sampeyan bisa nyoba email nalika offline).
  • SSH + WP-CLI - Akses SSH root sederhana menyang situs masing-masing. WP-CLI kasedhiya, cukup ketik "wp" sawise mbukak situs SSH.
  • dhukungan - kalebu Forum Komunitas, dhukungan ing aplikasi, lan tiket.

Nyinkronake lan Nyebarke saka Lokal menyang Flywheel utawa WPEngine

Luwih apik maneh, conto lokal sampeyan bisa disebar lan disinkronake menyang sawetara sing fantastis WordPress ngatur hosting layanan:

  • Nyebarke WordPress - kanggo Flywheel produksi, Flywheel pementasan, utawa kanggo WP Engine
  • MagicSync - mung file sing wis diganti sing bakal ditampilake nalika pindhah ing lingkungan.

Lokal pancen dirilis dening Flywheel!

Download Lokal

Pengungkapan: We are afiliasi saka Flywheel (situs kita dadi tuan rumah ing kene!) lan WP Engine.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.