Google Bisnisku kanggo Panelusuran Lokal

Google Maps

April kepungkur, aku ngirim postingan babagan Google My Business. Pungkasan minggu iki, aku njupuk putrine saka janjian rambut. Saluné apik banget lan wong-wong sing makarya apik banget. Pemilik takon apa sing daklakoni kanggo urip lan dakkandhani yen aku nulungi perusahaan ing pemasaran online.

Kita lagi ngadeg ing komputer lan dheweke nuduhake yen titik panyedhiya penjualan uga nggawe situs web. Aku njaluk dheweke nggoleki ing Google kanggo "Stylist Rambut, Greenwood, IN". Munggah munggah peta sing apik karo kabeh kompetisi ... nanging ora mlebu ing salon. Aku mlaku dheweke liwat nerbitake bisnis ing Google Bisnisku lan butuh wektu 10 menit.

Yen sampeyan duwe bisnis adol situs web kanggo bisnis regional utawa ngoptimalake mesin telusuran lokal, kepiye sampeyan bisa ngilangi strategi kasebut? Gratis, ana ing sisih ndhuwur kaca asil telusuran, lan gampang digunakake! Google malah wis nambah update status lokal menyang kaca kasebut.

Sanajan sampeyan dudu bisnis regional, aku isih menehi saran supaya sampeyan nggunakake Google Bisnisku. Bisnis seneng nggunakake sumber daya lokal amarga luwih gampang komunikasi, ngunjungi, lan entuk dhukungan. Blanja lokal, tuku lokal, telusuran lokal… lan dhaptar bisnis sampeyan supaya bisa ditemokake. Bing uga duwe Pusat Daftar Lokal

3 Komentar

  1. 1

    Aku ngira manawa luwih akeh saluran sing ngirim informasi lan nggawe ngarsane bisnis, bakal luwih akeh bola mata lan merek sampeyan bakal dadi kuwat. Bisnis Lokal Google mesthi ana ing dhaptar!

  2. 2

    Umume para pamilik bisnis seneng banget pariwara karo perusahaan ing situs jaringan utawa internet sing asring ora ngerteni pilihan kasebut. Iki paling cocog kanggo bisnis ibu lan pop sing wis lawas, sing mesthi ngandelake reputasi reputasi perusahaan ing perusahaan kasebut.

  3. 3

    Kita wis ngenteni akeh wektu kanggo ngoptimalake bisnis klien lokal menyang Google Local Business uga Peta lan nggunakake Maps Booster. Contone, salah sawijining perusahaan reservasi parkir bandara entuk setengah lalu lintas mung saka dhaptar Peta. Bisnis lokal sampeyan ing kaca siji penting banget lan kita bisa ndeleng kesempatan kanggo para klien nalika njaluk ing kaca kaping pirang-pirang kanggo "tembung kunci dhuwit". Aku seneng njaluk klien ing Peta, PPC lan Alam. Nindakake iki, aku bisa nutupi 10-15% kabeh real estate kaca siji. Nalika calon pelanggan nelusuri lan ndeleng luwih saka siji dhaptar ing ndhuwur utawa utawa ing ngisor iki, kita bakal ndeleng akeh bisnis anyar, apamaneh pelanggan anyar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.