Google Bisnisku kanggo Panelusuran Lokal

Google Maps

April kepungkur, aku ngirim postingan babagan Google My Business. Pungkasan minggu iki, aku njupuk putrine saka janjian rambut. Saluné apik banget lan wong-wong sing makarya apik banget. Pemilik takon apa sing daklakoni kanggo urip lan dakkandhani yen aku nulungi perusahaan ing pemasaran online.

Kita lagi ngadeg ing komputer lan dheweke nuduhake yen titik panyedhiya penjualan uga nggawe situs web. Aku njaluk dheweke nggoleki ing Google kanggo "Stylist Rambut, Greenwood, IN". Munggah munggah peta sing apik karo kabeh kompetisi ... nanging ora mlebu ing salon. Aku mlaku dheweke liwat nerbitake bisnis ing Google Bisnisku lan butuh wektu 10 menit.

Yen sampeyan duwe bisnis adol situs web kanggo bisnis regional utawa ngoptimalake mesin telusuran lokal, kepiye sampeyan ora bisa ngilangi strategi kasebut? Gratis, ana ing sisih ndhuwur kaca asil telusuran, lan gampang digunakake! Google malah wis nambah update status lokal menyang kaca kasebut.

Sanajan sampeyan dudu bisnis regional, aku isih menehi saran supaya sampeyan nggunakake Google Bisnisku. Bisnis seneng nggunakake sumber daya lokal amarga luwih gampang komunikasi, ngunjungi, lan entuk dhukungan. Blanja lokal, tuku lokal, telusuran lokal… lan dhaptar bisnis sampeyan supaya bisa ditemokake. Bing uga duwe Pusat Daftar Lokal

3 Komentar

  1. 1

    Aku mikir yen luwih akeh saluran sampeyan ngirim informasi lan mbangun kehadiran kanggo bisnis sampeyan, luwih akeh eyeballs sampeyan bakal entuk lan merek sampeyan bakal dadi luwih kuwat. Google Bisnis Lokal mesthi ana ing dhaptarku!

  2. 2

    Umume para pamilik bisnis seneng banget ngiklanake perusahaan ing situs jaringan utawa internet, mula dheweke ora nggatekake pilihan kasebut. Iki utamané bener kanggo ibu lan bisnis pop lawas banget, sing tansah gumantung ing tembung saka tutuk reputasi perusahaan.

  3. 3

    Kita wis mbuwang akeh wektu kanggo ngoptimalake bisnis klien lokal menyang Google Local Business uga Maps lan nggunakake Maps Booster. Contone, salah sawijining situs perusahaan reservasi parkir bandara entuk setengah saka lalu lintas mung saka dhaptar Peta. Nduwe bisnis lokal ing kaca siji iku penting lan kita ndeleng kesempatan kanggo klien kita nalika kita entuk kaca siji kaping pirang-pirang kanggo "kata kunci dhuwit". Aku seneng njaluk klien ing Maps, PPC lan Natural. Nglakoni iki aku bisa nutupi 10-15% saka kabeh kaca siji real estate. Nalika pelanggan potensial nindakake telusuran lan ndeleng luwih saka siji listing ing ndhuwur lan utawa ing ngisor lipatan, kita bakal weruh akeh bisnis anyar, ora kanggo sebutno pelanggan anyar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.