Cara Ngoptimalake Kaca kanggo Panelusuran Lokal

optimisasi telusuran lokal

Ing seri terus-terusan ngoptimalake situs kanggo pemasaran mlebu, kita pengin menehi rincian cara ngoptimalake kaca sing bisa ditemokake konten lokal utawa geografis. Mesin telusuran kaya Google lan Bing nindakake tugas banget kanggo njupuk kaca sing ditargetake kanthi geografis, nanging ana sawetara perkara sing bisa sampeyan lakoni kanggo njamin kaca lokal diindeks kanthi bener kanggo wilayah sing bener lan tembung kunci utawa frase sing ana gandhengane.

Panelusuran lokal BESAR… kanthi persentase gedhe kabeh telusuran sing dilebokake nganggo tembung kunci sing gegandhengan kanggo lokasi sing digoleki. Akeh perusahaan sing kelangan kesempatan kasebut optimisasi telusuran lokal nyedhiyakake amarga dheweke rumangsa yen perusahaane ora lokal… Nasional utawa internasional. Masalahe, yaiku, nalika dheweke ora nganggep awake dhewe lokal, calon pelanggan nggoleki kanthi lokal.

optimisasi telusuran lokal

  1. Title Page - Nganti saiki, elemen sing paling penting ing kaca sampeyan yaiku tag judhul. Sinau babagan carane ngoptimalake tag judhul lan sampeyan bakal nambah peringkat lan klik-tayang menyang kiriman blog ing kaca asil mesin telusuran (SERP) kanthi signifikan. Kalebu topik lan lokasine, nanging isine 70 karakter. Priksa manawa uga kalebu katrangan meta sing kuat kanggo kaca - sangisore 156 karakter.
  2. URL - Duwe kutha, negara bagian utawa wilayah ing URL sampeyan nyedhiyakake mesin telusuran kanthi lokasi sing mesthi ana kaca kasebut. Iki uga minangka identifikasi sing apik kanggo pangguna mesin telusuran uga lagi mriksa entri kaca asil mesin telusuran liyane.
  3. judhul - Sampeyan judhul sing dioptimalake kudu menehi judhul sing sugih tembung kunci bebarengan karo wilayah geografis sing sampeyan coba coba optimalisasi luwih dhisik, banjur tututi informasi geografis sampeyan. Priksa manawa ngemot katrangan meta sing kuat kanggo kaca - miturut 156 karakter.

    Layanan SEO Lokal | Indianapolis, Indiana

  4. Nuduhake Sosial - Mbisakake pengunjung teka lan nuduhake kaca minangka sarana sing apik kanggo promosi ing komunitas sing dibutuhake.
  5. Map - Nalika peta ora dirayapi (bisa uga nganggo KML), duwe peta ing kaca minangka cara sing apik kanggo nyedhiyakake pengalaman interaktif kanggo pangguna kanggo nemokake sampeyan.
  6. directions minangka plus sing ditambah lan gampang dileksanakake nganggo Google Maps API. Priksa manawa bisnis sampeyan dhaptar ing direktori bisnis Google+ lan Bing kanthi lokasi geografis sing akurat sing ditandhani ing profil bisnis sampeyan.
  7. Alamat - Priksa manawa kalebu alamat surat lengkap ing konten kaca.
  8. images - Nambah gambar kanthi tengara lokal saengga masarakat ngakoni lokasine apik banget, lan nambah tag alt sing nduweni lokasi fisik minangka kunci. Gambar narik kawigaten wong lan uga narik telusuran gambar… tag alt nambahake panggunaan istilah geografis.
  9. Info geografis - Tengara, jeneng bangunan, dalan nyebrang, gereja, sekolah, lingkungan, restoran cedhak - kabeh istilah kasebut minangka istilah sing akeh sing bisa dilebokake ing awak kaca supaya sampeyan diindeks lan ditemokake kanggo lokasi sing ana ing kaca sampeyan dioptimalake kanggo. Aja nganti mung nganggo siji tembung kunci regional. Akeh wong sing nelusuri nggunakake macem-macem kritéria lokal.
  10. mobile - Kaping pirang-pirang pengunjung nyoba nemokake sampeyan, dheweke nyoba nindakake ing piranti lokal. Priksa manawa sampeyan duwe tampilan seluler sing bisa digunakake ing kaca telusuran lokal supaya pengunjung bisa nemokake utawa entuk arah.

Mangkene artikel sing gegandhengan sing bisa narik kawigaten:

3 Komentar

  1. 1

    Tips apik tenan!

    Kiriman sampeyan bakal migunani banget nalika target pelanggan lokal saka wilayah Melbourne ing Australia. Saiki aku bisa entuk ide kanggo ngoptimalake situs web menyang pamirsa lokal.

  2. 2

    Doug,
    Dadi sampeyan nggambarake nggawe kaca kebangkrutan kanggo situs web sampeyan, pisah saka homepage, sing dioptimalake kanggo telusuran lokal? Aku nganggep ora bakal wicaksana nggawe pirang-pirang kaca landas iki kanggo kutha-kutha sekitar (aku nindakake pemasaran internet kanggo perusahaan atap sing layanan udakara 5 kutha ing sekitar)?

    Matur nuwun! Konten gedhe.

    • 3

      Thanks @disqus_hIZRrUgZgM: disqus. Sampeyan bisa mbukak banyu nganggo kaca landas sing dioptimalake kanthi lokal. Aku ora yakin bakal duwe siji kanggo saben blok lokasi sing dakkarepake, nanging aku bakal duwe wilayah utama. Dadi, minangka perusahaan asuransi nasional, aku bisa uga duwe kaca kanggo saben wilayah metropolitan utama… nanging ora saben kutha. Sampeyan kudu duwe konten sing cukup kanggo mbedakake saka sabanjure. Ing conto sampeyan, aku bisa uga duwe 5 kaca sing beda - siji dioptimalake kanggo saben kutha.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.