4 Kesalahan Bisnis Nggawe SEO Lokal Sing Ngganggu

seo lokal

Pangowahan utama ditindakake ing telusuran lokal, kalebu panempatan Google saka 3 iklan ing ndhuwur sing nyurung paket lokal lan woro-woro sing bungkus lokal bisa uga kalebu entri mbayar. Kajaba iku, tampilan seluler sing sempit, akeh aplikasi, lan telusuran swara kabeh nyumbang kanggo nambah persaingan visibilitas, nuduhake mangsa telusuran lokal sing kombinasi karo macem-macem lan kecemerlangan pemasaran bakal dadi kebutuhan sing ora ana gandhengane. Nanging, akeh bisnis sing ditahan ing level paling dhasar kanthi ora entuk dhasar SEO lokal sing bener.

Mangkene 4 kesalahan SEO sing umum ditindakake yaiku makili kelemahan utama ing bidang pemasaran sing saya angel:

1. Implementasi Nomer Lacak Telpon sing salah

Nomer nelusuri telpon minangka pantangan dawa ing industri pemasaran telusuran lokal amarga potensial drastis kanggo nggawe data sing beda-beda, ora konsisten ing saindenging web lan nyebabake pengaruh lokal kanthi negatif. Nanging, bisa ditindakake kanthi ati-ati kanggo nyedhiyakake data sing ora larang banget kanggo bisnis. Mangkene sawetara tips kanggo miwiti:

Mangkene sawetara tips kanggo miwiti:

  • Salah sawijining cara yaiku ngirim nomer bisnis sampeyan sing saiki menyang panyedhiya nelusuri supaya sampeyan bisa nglacak telpon ing nomer sing wis ana. Rute iki ngilangi sampeyan kebutuhan kanggo mbenerake dhaptar bisnis sampeyan.
  • Utawa, yen dhaptar bisnis sampeyan wis ora ana gayane, ora cocog lan kudu diresiki, coba golek nomer pelacakan panggilan anyar, kanthi kode area lokal, lan gunakake minangka nomer anyar sampeyan. Sadurunge milih nomer apa wae, goleki ing web kanggo mesthekake yen isih durung ana jejak data gedhe kanggo sawetara bisnis liyane sing sadurunge nggunakake nomer kasebut (sampeyan ora pengin ngirim telpon). Sawise entuk nomer pelacakan telpon anyar, banjur miwiti kampanye ngresiki kutipan, ngetrapake nomer anyar ing kabeh dhaptar bisnis lokal, situs web, lan platform liyane (kajaba platform pariwara sing mbayar) sing nyebutake perusahaan sampeyan.
  • Aja nggunakake nomer pelacakan telpon utama ing iklan bayar-per-klik utawa pariwara online liyane. Mengkono bakal matesi kemampuan sampeyan kanggo nglacak manawa data kasebut adhedhasar pemasaran organik vs. Goleki nomer pelacakan telpon sing unik kanggo kampanye sing dibayar. Iki ora biasane diindeks dening mesin telusuran, mula ora bisa ngrusak konsistensi data bisnis lokal. * Ati-ati nggunakake nomer nelusuri telpon sing beda ing kampanye offline, amarga bisa mlebu ing web. Gunakake nomer utama kanggo pemasaran offline.

Siap luwih jero babagan keamanan lan sukses kanthi nelusuri telpon? Waosan sing disaranake: Pandhuan Nggunakake Lacak Telpon Kanggo Panelusuran Lokal.

2. Gawan Geomodifiers ing Jeneng Bisnis Lokal

Salah sawijining kesalahan bisnis sing asring ditemokake ing pirang-pirang lokasi ing pemasaran telusuran lokal yaiku babagan tembung kunci sing ngemot lapangan jeneng bisnis ing dhaptar bisnis lokal kanthi istilah geografis (kutha, kabupaten, utawa jeneng lingkungan). Kajaba geomodifier minangka bagean saka jeneng bisnis legal utawa DBA, Pedoman Google nglarang praktik iki kanthi tegas:

Nambah informasi sing ora perlu kanggo jeneng sampeyan (kayata, "Google Inc. - Markas Perusahaan Mountain View" tinimbang "Google") kanthi nyakup tagline pemasaran, kode toko, karakter khusus, jam utawa status tertutup / mbukak, nomer telpon, URL situs web, layanan / informasi produk, lokasi/ alamat utawa pituduh, utawa informasi ngemot (kayata "Chase ATM in Duane Reade") ora diidini.

Pamilik bisnis utawa pemasar bisa uga nyakup istilah geo ing kolom jeneng bisnis amarga nyoba mbedakake siji cabang liyane kanggo pelanggan, utawa amarga rumangsa bakal luwih pangkat yen dhaptar kalebu istilah kasebut. Kanggo pertimbangan sadurunge, paling becik diwenehake menyang Google kanggo nuduhake cabang sing paling cedhak karo pelanggan, sing saiki ditindakake Google kanthi tingkat canggih. Kanggo pertimbangan pungkasan, ana kasunyatan manawa nduwe jeneng kutha ing judhul bisnis sampeyan bisa nambah rangking, nanging ora luwih becik nglanggar aturan Google kanggo ngerteni.

Dadi, yen sampeyan nggawe bisnis anyar, sampeyan bisa uga nggunakake jeneng kutha minangka bagean saka jeneng bisnis legal, dilebokake ing papan tondo ing dalan, materi web lan print, lan salam telpon, nanging, ing endi wae skenario, kalebu geomodifiers ing jeneng bisnis ora diidini Google. Lan, amarga sampeyan pengin dhaptar bisnis lokal liyane sing cocog karo data Google, sampeyan kudu ngetrapake aturan iki ing meh kabeh kutipan liyane, mung jeneng jeneng bisnis sampeyan tanpa modifikasi kanggo saben lokasi.

* Elinga yen ana siji pangecualian ing ndhuwur. Facebook mbutuhake panggunaan geomodifier kanggo bisnis multi-lokasi. Dheweke ora ngidini jeneng sing padha lan dituduhake ing antarane dhaptar Facebook Place. Amarga iku, sampeyan kudu nambahake modifikasi kanggo judhul bisnis Place Facebook ing saben lokasi. Sedih, iki nggawe inkonsistensi data nanging aja kuwatir banget karo pengecualian siji iki. Saben pesaing sampeyan kanthi model bisnis multi-lokasi ana ing prau sing padha, supaya entuk keuntungan / kekurangan kompetitif.

3. Gagal Nggawe Kaca Landing Lokasi

Yen bisnis duwe 2, 10 utawa 200 cabang lan sampeyan ngarahake kabeh dhaptar bisnis lokal lan pelanggan menyang homepage, sampeyan bakal matesi kemampuan kanggo ngirim pengalaman khusus lan khusus kanggo macem-macem klompok pangguna.

Kaca landas lokasi (aka 'kaca landas lokal', 'kaca landas kutha') ngupayakake ngirim informasi sing paling relevan kanggo pelanggan (lan mesin pencari) babagan cabang perusahaan tartamtu. Iki bisa dadi lokasi paling cedhak karo pelanggan, utawa lokasi sing lagi diteliti sadurunge utawa sajrone lelungan.

Kaca pendaratan lokasi kudu disambung langsung menyang / saka dhaptar bisnis lokal saben cabang, lan gampang diakses ing situs web perusahaan liwat menu level tinggi utawa widget locator toko. Ing ngisor iki sawetara dos lan langkah sing ora gampang ditindakake:

  • Priksa manawa konten ing kaca kasebut unik. Aja mung ngganti jeneng kutha ing kaca kasebut lan nerbitake konten ing endi wae. Investasi kanggo nulis kreatif sing apik kanggo saben kaca.
  • Priksa manawa sing pertama ing saben kaca yaiku NAP lengkap ing lokasi (jeneng, alamat, lan nomer telpon).
  • Kunci ringkesan merek, produk lan layanan ditawakake ing saben cabang
  • Apa kalebu Testimoni lan link menyang profil review paling apik kanggo saben cabang
  • Aja lali kalebu pituduh nyopir, kalebu ngenali landmark utama sing bisa dikunjungi pengunjung kanthi gampang ing cedhak bisnis kasebut
  • Aja lali kesempatan kanggo Pitch ngapa bisnis sampeyan dadi pilihan sing paling apik ing kutha kanggo kebutuhan pangguna
  • Aja lali nawakake cara paling apik kanggo ngubungi bisnis sawise pirang-pirang jam (email, pesen telpon, live chat, teks) kanthi perkiraan suwene wektu kanggo krungu maneh

Siap nyelametake seni nggawe kaca landas lokasi paling apik ing kutha? Waosan sing disaranake: Ngatasi Wedi Sampeyan Kanggo Kaca Landing Lokal.

4. Ngabaikan Konsistensi

Ahli industri setuju 3 faktor kasebut luwih akeh gawe piala tinimbang peluang bisnis kanggo entuk peringkat lokal sing dhuwur:

  • Milih lan ora bener kategori bisnis nalika nggawe dhaptar bisnis lokal
  • Nggunakake palsu lokasi kanggo bisnis lan Google ndeteksi iki
  • gadhah ora cocog jeneng, alamat, utawa nomer telpon (NAP) ing saindenging web

Rong faktor negatif sing pertama gampang dikontrol: pilih kategori sing bener lan aja nganti ngapusi data lokasi. Nanging sing nomer telu yaiku sing bisa uwal saka tangan tanpa pemilik usaha malah ora ngerti. Data NAP sing ala bisa diwiwiti saka utawa ing ngisor iki:

  • Dina-dina awal Panelusuran Lokal nalika mesin telusuran kanthi otomatis narik data saka macem-macem sumber offline lan offline, sing bisa uga salah
  • Jeneng bisnis, mindhah, utawa ngganti nomer telpon
  • Implementasi nomer pelacakan telpon sing ora cocog
  • Kurang nyebutake data sing ora resmi, kayata ing postingan blog, warta online, utawa review
  • Data sing dituduhake ing antarane rong dhaptar nyebabake kebingungan utawa dhaptar gabungan
  • Data sing ora cocog ing situs web perusahaan kasebut dhewe

Amarga cara mindhah data bisnis lokal ing saindenging ekosistem telusuran lokal, data ala ing siji platform bisa ditrapake kanggo wong liya. Amarga NAP sing ala dipercaya duwe pengaruh paling negatif kaping telu ing rangking telusuran lokal, pancen penting banget kanggo nemokake lan ngresiki. Proses iki sacara teknis diarani 'audit kutipan'.

Audit kutipan umume diwiwiti kanthi kombinasi telusuran manual kanggo varian NAP, ditambah nggunakake alat gratis kaya Listing Listing Moz, sing nggawe sampeyan bisa langsung menilai kesehatan NAP ing sawetara platform sing paling penting. Sawise NAP sing ala ditemokake, bisnis bisa digunakake kanthi manual kanggo mbenerake, utawa, kanggo ngirit wektu, nggunakake layanan mbayar. Sawetara layanan populer ing Amerika Utara kalebu Moz Local, Whitespark, Lan Eling. Tujuan utama audit kutipan yaiku kanggo mesthekake jeneng, alamat, lan nomer telpon sampeyan bisa konsisten, ing pirang-pirang panggonan, ing saindenging web.

Langkah Sabanjure SEO Lokal

Ing taun-taun kepungkur, bisnis lokal sampeyan bakal melu macem-macem bentuk penjangkauan pemasaran supaya bisa tetep maju karo cara Internet lan prilaku pangguna sing berkembang, nanging kabeh iki kudu dibangun ing dhasar dhasar sing dikuasai. Konsistensi NAP, kepatuhan pedoman, lan pangembangan konten sing ngetrapake praktik paling apik sing wajar, bakal terus relevan karo kabeh bisnis lokal ing mangsa ngarep, mbentuk landasan peluncuran sing bisa didhasarake kabeh eksplorasi teknologi telusuran lokal sing lagi berkembang. Pengin ndeleng kepiye bisnis sampeyan katon ing web?

Pengin ndeleng kepiye bisnis sampeyan katon ing web?

Entuk Laporan Dhaptar Lokal Moz Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.