Panelusuran Lokal Akeh, Apa Sampeyan Ana Ing Peta?

Google Maps

Nyoba mlebu ing kaca asil telusuran kanggo tembung kunci tartamtu bisa dadi akeh gaweyan. Aku kaget amarga akeh bisnis lokal sing ora bisa nguntungake Google Local Business. Aku kerja karo favoritku Warung Kopi Indianapolis, Piala Bean, kanggo entuk mesin telusuran sing apik… nanging langkah pertama yaiku nggawe dhaptar ing peta Google:

Bisnis Lokal - Warung Kopi Indianapolis

Yen sampeyan nindakake a goleki ing Google kanggo warung kopi Indianapolis, sadurunge ora ana asil telusuran, ditampilake peta karo kabeh kopi lokal ing Indianapolis.

Entuk peta iki dudu masalah popularitas, mung masalah kanggo ndhaptar Google Local Business. Ndhaptar lan ngenali lokasi sampeyan ing Google Local Business ndadekake sampeyan asil mesin Google Search sing populer sing ditampilake peta - uga nggawe sampeyan ing peta karo telusuran Peta Google.

Peta Google Piala Kacang Bean

Kasedhiya uga akeh opsi - ngunggah foto, kupon, nomer telpon, jam operasi, lsp. Proses validasi cukup gampang… Google nelpon telpon kanthi otomatis menyang nomer bisnis sing diwenehake nyata Yen sampeyan duwe sistem telpon kanthi otomatis, sampeyan bisa milih Google kanggo ngirim kertu validasi. Sawise nampa kertu, cukup log menyang akun banjur ketik kode verifikasi.

Apa nunggu? Selehake bisnis sampeyan ing peta dina iki! Apa aku ujar manawa gratis?

3 Komentar

  1. 1

    Iki penting kanggo kabeh jinis bisnis lokal. Iki menehi timbal lan pelanggan potensial sampeyan rumangsa yen sampeyan ana ing kono ngenteni dheweke lunga. Nempatake bisnis sampeyan ing ndhuwur asil panelusuran lan luwih saka siji asil nggawe pengaruh gedhe kanggo pelanggan. Dheweke ora bakal ragu ngeklik link sampeyan!

    Goleki saran liyane lan gabung karo obrolan ing Startups.com!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.