Aja Nggawe Tipu "Ngarsane Lokal"

Depositphotos 37564193 s

Telpon ku sedina muput. Asring aku rapat karo klien, nanging ing wektu liyane aku mbukak ing meja nalika ngrampungake. Nalika telpon muni, aku ndelok lan asring ana kode area 317 sing ditelpon. Nanging, nomer kasebut ora ana ing kontakku mula aku ora ngerti sapa sejatine wong sing nyeluk aku. Kanthi luwih saka 4,000 kontak ing telpon - diselarasake karo LinkedIn lan Evercontact… Aku ngidentifikasi kabeh wong sing nelpon aku.

Nanging iki beda. Iki minangka perusahaan penjualan metu sing nggunakake 317 kode area kanggo nyoba lan nambah kasempatan yen aku njupuk telpon. Nalika ngomong karo Bill Johnson - klien kita, ahli ing penjualan njaba, lan pendiri Salesvue, iki dikenal minangka ngarsane lokal lan iki minangka panacea teknologi panggilan metu paling anyar.

Mangkene conto saka RingDNA:

Masalah karo ngarsane lokal yaiku langsung salaman ing antarane salesman lan prospek kanthi keterlibatan sing ora jujur. Ing jaman saiki, nalika konsumen nuntut transparansi lan kejujuran luwih akeh saka perusahaan, iki ana konflik langsung.

Anane lokal wis umum lan saya akeh ing industri iki ... lan iki uga ngapusi lan bodho miturut pendapatku. Aku ora nyoba ngalahake RingDNA - dheweke kalebu atusan vendor sing adol solusi iki lan sing pertama nemokake video ing Youtube. Nanging nalika video RingDNA nyathet nomer telpon sing dijawab utawa bali, informasi kasebut ora menehi katrangan babagan kerusakan sing didol kanthi nggunakake strategi licik iki.

Doug Hansen, Sr. Manajer Pengembangan Akun saka siji, kanthi ora sengaja njupuk telpon saka vendor sing sadurunge wis milih kemampuan lokal-dial. Sanalika dheweke ora mikirake integritas vendor sanajan dheweke ngerti sadurunge apa sing ditindakake.

Aku duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing dodolan, kalebu prospek liwat telpon lan wis nyoba karo macem-macem teknik kanggo entuk panggilan bali utawa njupuk maneh kaya wong liya. Nalika aku ngerti atraksi saka nomer lokal kanggo katon ing panelpon id prospek, aku ngerteni manawa asring menehi saran babagan prospek sing wis disasarake, dheweke nggawe lan nggawe hambatan negativitas sing kudu dilanggar nalika wiwitan. Nalika teknik kasebut efektif supaya bisa nyedhaki prospek kanthi luwih cepet, teknologi kasebut uga ngirimake manawa kita kurang transparan lan terus terang ing pendekatan lan ngrusak dalan menyang hubungan sing dipercaya.

Doug ujar kanthi sampurna. Sanajan tingkat respons mundhak nalika sampeyan nelpon nganggo kode area sing padha, aku ora bisa mbayangno manawa tingkat konversi sampeyan tambah akeh. Aku uga ora percaya manawa sampeyan ora nanggung risiko kabeh siklus sales kanthi miwiti sikil sing ngapusi.

Kepercayaan lan keaslian minangka kunci kanggo saben adol. Aja menehi risiko kanthi kode kode spoofing!

5 Komentar

  1. 1

    Ya, iki minangka salah sawijining trik sing kliwat tanggal kadaluwarsa. 18 wulan kepungkur, iki nggawe aku cidra ing telpon sawetara, saiki apa wae sing ora kenek ID panelpon ora digatekake…

  2. 2

    Nalika iki bisa dideleng bisa dianggep ngapusi, angel nglirwakake tingkat konversi wangsulan sing tambah lan panggunaane bisa ditrapake banget nalika A. klien njaluk telpon utawa B. pangguna pungkasan yaiku konsumen. Saiki, yen sampeyan adol menyang akun C-suite utawa perusahaan, aja nggunakake lokal. Nanging ing babagan kapercayan, aku wis nggunakake alat iki ing posisi sadurunge (nalika iku adol kanggo konsumen) lan kapercayan NATE bakal ilang. Bakal terus dipikirake - "Apa sampeyan lokal" sing bakal dakcritakake babagan sistem telpon intuisi lan mungkasi ukara kasebut kanthi "pancen pinter?" Kalorone bakal duwe kekesel lan terus telpon adol. Sementara, tingkat wangsulan mundhak luwih saka 400% ing aplikasi tartamtu kasebut. 4x kesempatan kanggo nutup bisnis. Aku bakal njupuk rintangan kasebut saben dina.

    • 3

      Ana sawetara strategi pemasaran sing ngapusi sing ningkatake tingkat respons lan konversi ing saben medium, Ryan. Sampeyan ora bisa milih, aku dudu penggemar lan ora percaya perusahaan sing apik karo produk lan layanan sing apik kudu nindakake perkara kaya ngene.

      • 4
        • 5

          Aku dudu pengacara, nanging aku ora yakin ana sarat legal kanggo meksa kode area supaya cocog karo lokasi panelpon sing sejatine. Pikirake piranti seluler sampeyan dhewe ... Aku bisa uga ing Las Vegas lan nelpon wong lan "317" isih bakal ndhaptar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.