Aja Nggawe Tipu "Ngarsane Lokal"

Depositphotos 37564193 s

Telponku sedina muput. Asring aku rapat karo klien, nanging ing wektu liyane aku mbukak ing meja nalika ngrampungake. Nalika telpon muni, aku bisa ndeleng lan asring ana kode area 317 sing ditelpon. Nanging, nomer kasebut ora ana ing kontakku mula aku ora ngerti sapa sejatine wong sing nyeluk aku. Kanthi luwih saka 4,000 kontak ing telpon - diselarasake karo LinkedIn lan Evercontact… Aku ngidentifikasi kabeh wong sing nelpon aku.

Nanging iki beda. Iki minangka perusahaan penjualan metu sing nggunakake 317 kode area kanggo nyoba lan nambah kasempatan yen aku njupuk telpon. Nalika ngomong karo Bill Johnson - klien kita, ahli ing penjualan njaba, lan pendiri Salesvue, iki dikenal minangka ngarsane lokal lan iki minangka panacea teknologi panggilan metu paling anyar.

Mangkene conto saka RingDNA:

Masalah karo ngarsane lokal yaiku langsung salaman ing antarane salesman lan prospek kanthi keterlibatan sing ora jujur. Ing jaman saiki, nalika konsumen nuntut transparansi lan kejujuran luwih akeh saka perusahaan, iki ana konflik langsung.

Anane lokal wis umum lan akeh ing industri ... lan iki uga ngapusi lan bodho miturut pendapatku. Aku ora nyoba ngalahake RingDNA - dheweke kalebu atusan vendor sing adol solusi iki lan sing pertama nemokake video ing Youtube. Nanging nalika video RingDNA nyathet nomer telpon sing dijawab utawa bali, ora menehi wawasan babagan kerusakan sing didol kanthi nggunakake strategi tipu daya iki.

Doug Hansen, Sr. Manajer Pengembangan Akun saka siji, kanthi ora sengaja njupuk telpon saka vendor sing sadurunge wis milih kemampuan lokal-dial. Sanalika dheweke ora mikirake integritas vendor sanajan dheweke ngerti sadurunge apa sing ditindakake.

Aku duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing dodolan, kalebu prospek liwat telpon lan wis nyoba karo macem-macem teknik kanggo entuk panggilan bali utawa njupuk maneh kaya wong liya. Nalika aku ngerti atraksi saka nomer lokal kanggo ditampilake ing panelpon id prospek, aku ngerteni manawa asring menehi saran babagan prospek sing wis disasarake, dheweke nggawe lan nggawe hambatan negativitas sing kudu dilanggar nalika wiwitan. Nalika teknik kasebut efektif supaya bisa nyedhaki prospek kanthi luwih cepet, teknologi kasebut uga ngirim manawa kita kurang transparan lan langsung ing pendekatan lan ngrusak dalan menyang hubungan sing dipercaya.

Doug ujar kanthi sampurna. Sanajan tingkat respons mundhak nalika sampeyan nelpon nganggo kode area sing padha, aku ora bisa mbayangno manawa tingkat konversi sampeyan tambah akeh. Aku uga ora percaya manawa sampeyan ora nanggung risiko kabeh siklus sales kanthi miwiti sikil sing ngapusi.

Kepercayaan lan keaslian minangka kunci kanggo saben adol. Aja menehi resiko kanthi kode kode spoofing!

5 Komentar

  1. 1

    Ya, iki minangka salah sawijining trik sing wis liwat tanggal kadaluwarsa. 18 sasi kepungkur iki ngapusi aku ing saperangan telpon pisanan, saiki apa wae sing ora mencet ID panelpon bakal diabaikan…

  2. 2

    Nalika iki bisa foreseeably katon minangka ngapusi, iku hard kanggo nglirwakake tambah tingkat konversi jawaban lan iku digunakake banget ditrapake ing kahanan ngendi A. klien wis njaluk telpon utawa B. pangguna pungkasan iku konsumen. Saiki, yen sampeyan adol menyang akun C-suite utawa perusahaan, aja nggunakake ngarsane lokal. Nanging babagan kapercayan, aku wis nggunakake alat iki ing posisi sadurunge (ing wektu iku adol menyang konsumen) lan kepercayaan ora tau ilang. Iku bakal terus-terusan - "Apa sampeyan lokal" sing bakal dakcritakake babagan sistem telpon intuisi kita lan mungkasi tembung kasebut kanthi "pinter banget?" Kita bakal loro-lorone ngguyu lan nerusake telpon dodolan. Kangge, tingkat jawaban tambah luwih saka 400% ing aplikasi tartamtu kasebut. 4x kesempatan kanggo nutup bisnis. Aku bakal njupuk rintangan sing saben dina.

    • 3

      Ana sawetara strategi pemasaran sing ngapusi sing ningkatake respon lan tingkat konversi ing saben medium, Ryan. Sampeyan njupuk rintangan, Aku ora penggemar lan ora pracaya perusahaan apik karo produk lan layanan gedhe kudu nindakake iku cara iki.

      • 4
        • 5

          Aku ora pengacara, nanging aku ora pracaya ana apa requirement legal kanggo meksa kode wilayah kanggo cocog lokasi nyata saka panelpon. Mikir babagan piranti seluler sampeyan dhewe… Aku bisa ing Las Vegas lan nelpon wong lan "317" isih bakal ndhaftar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.