Prediksi lan Tren Pemasaran Lokal 2020

Pemasaran Lokal

Nalika inovasi lan konvergensi terus ing teknologi, kesempatan sing terjangkau kanggo bisnis lokal kanggo nggawe kesadaran, bisa ditemokake, lan adol kanthi online terus berkembang. Mangkene 6 tren sing dakramal bakal menehi pengaruh gedhe ing taun 2020.

Google Maps Bakal Dadi Panelusuran Anyar

Ing taun 2020, telusuran konsumen liyane bakal diwiwiti saka Google Maps. Nyatane, ngarepake konsumen sing saya akeh bakal ngliwati telusuran Google kabeh lan nggunakake aplikasi Google ing telpon (yaiku Google Maps) kanggo njaluk wangsulan pitakonane. Kajaba iku, konsumen sing nggunakake telusuran Google bakal ndeleng conto telusuran produk sing ngasilake asil peta. Contone, nggoleki AirPods bisa ngasilake dhaptar peta Toko Apple, Tuku Paling Apik lan Target kanthi ing-Simpenan label didhukung dening Iklan Inventori Lokal Google.

AI Bakal Miwiti Mikir Kaya Sampeyan

Panelusuran sugestif saiki saya tambah amarga teknologi AI dadi luwih apik lan intuisi. Para konsumen ora perlu mikir maneh babagan logistik supaya bisa kerja, nindakake tugas utawa lelungan - piranti lunak sing berkembang bakal dadi langkah luwih dhisik tinimbang sing dikarepake lan kabutuhane konsumen. 

Panelusuran Nol-Klik ing Uptick

Google asil telusuran klik nol bakal terus nyuda kebutuhan kanggo konsumen ngunjungi situs web liyane kanggo informasi. Kanthi wangsulan cepet, Paket Peta, penerjemah, panel ilmu, kalkulator lan definisi sing ditampilake ing sisih ndhuwur kaca, Google bakal luwih mbatesi konsumen menyang SERP, nguatake peran minangka raja data. Uga ngarepake asil sing paling apik ing ndhuwur kaca kayata instruksi, resep, cara, menu lan liya-liyane sing kalebu gambar, video lan konten liyane sing sugih. 

Pengaruh Amazon 

Yen / nalika Amazon wiwit njupuk kaca saka bukune Google, bakal menehi kekuwatan marang para pembeli lan sing adol kanggo ngontrol maneh profil, reputasi lan data perusahaan kasebut langsung saka situs Amazon. Sanajan sadurunge mung dianggep minangka situs e-commerce, pamilihan Pasar Whole Foods Amazon sing anyar nampilake ekspansi dadi macem-macem vertikal kanthi kapabilitas anyar. Ngarepake upaya kasebut bakal saya rame ing taun 2020.

Bata & Mortar durung Mati

Bata lan mortir saiki ngasilake, nanging kanthi cara sing beda karo sing bisa diarepake. Amarga mayoritas penghasilan merek asale saka toko fisik, dheweke bakal terus nyipta daya tarik panjaluk konsumen kanggo digitalisasi lan kenyamanan. Ing taun 2020, ngarepake toko lan restoran bata lan mortir bakal ngasorake lokasi fisik, fokus karo konsep pengalaman sing bakal menehi pengaruh marang konsumen lan mbantu dheweke tampil saka kompetisi.

Etika, Privasi lan Mratelakake Panemume Publik Bakal Pengaruh Bisnis

Apa maning palsu warta utawa produk CBD, platform teknologi utama kayata Youtube lan Facebook kudu milih nalika bisa ngaktifake, promosi utawa ndhukung perusahaan, kampanye utawa produk. Kanthi kekuwatan kanggo ngowahi algoritma dhaptar, nambah sensor lan / utawa ningkatake produk / panemu tartamtu tinimbang wong liya, konglomerat teknologi kasebut kudu menehi perhatian banget marang peranane nyebarake informasi - apa sing salah utawa kontroversial - lan efek sing ditrapake kanggo konsumen . Semono uga, taun 2020 bakal ndeleng perusahaan teknologi gedhe ngluncurake fitur sing luwih penting ing privasi - kayata mode inkognito anyar Google Maps - kanggo matesi nuduhake data lokasi konsumen karo merek kanggo nglindhungi privasi konsumen.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.