Strategi Pemasaran Lokal kanggo Bisnis Multi-Lokasi

Strategi Pemasaran Lokal kanggo Bisnis Multi-Lokasi

Operasi sukses bisnis multi-lokasi gampang ... nanging mung yen sampeyan duwe hak lokal strategi pemasaran! Saiki, bisnis lan merek duwe kesempatan kanggo nggedhekake jangkauan pelanggan lokal amarga digitalisasi. Yen sampeyan duwe merek utawa nduweni bisnis ing Amerika Serikat (utawa negara liya) kanthi strategi sing pas, sampeyan bisa nambah produk lan layanan menyang calon pelanggan ing saindenging jagad.

Bayangake bisnis multi-lokasi minangka api unggun ing ngendi sampeyan duwe pusat gedhe (utawa api unggun) lan sawetara pusat pemasaran lokal sing luwih cilik sing gegandhengan. Nggunakake struktur iki, dadi luwih gampang nggayuh pelanggan kanthi persis ing papan dununge. 

Kepiye sampeyan ngatur bisnis multi-lokasi tanpa ngilangi tim sampeyan?

  1. Ngatur - Kanggo ngupayakake tugas saben dina, istirahat karyawan, lan panjaluk pelanggan, sampeyan kudu njupuk pendekatan sing sistematik. Sampeyan kudu standarisasi prosedur operasi lan ora mung kanggo sak lokasi - nanging ing kabeh lokasi bisnis. 
  2. Manajemen (S) mateni - Sampeyan wis nggawe tenaga kerja sing kuwat sing bisa mbukak bisnis multi-lokasi utawa ngrusak. Penting, butuh wektu kanggo nyewa manajer sing trampil kanggo mesthekake manawa toko sampeyan mlaku kaya sing dikarepake. Aja ngremehake kekuwatan manajerial sing apik. 
  3. Komunikasi - Kunci kanggo ngatasi kahanan, ngembangake visi bisnis, lan nuduhake nilai karo para pelanggan yaiku komunikasi. Kanggo njaga koneksi, sampeyan bisa nggunakake rapat balai kutha, rapat rong minggu, lan telpon zoom. Rapat rutin lan relevan bisa mbantu supaya irama tetep irama. 
  4. Prioritas - Nyetel prioritas sing tepat padha karo 50% proyek rampung. Miturut riset, bisnis multi-lokasi nggunakake 18 jam seminggu sajrone mbaleni lan njlentrehake komunikasi. 
  5. Komradasi - Ora ana siji wae sing luwih kuwat tinimbang kita kabeh. Kutipan sing apik banget lan bisa uga dadi motto sampeyan! Nalika mbukak bisnis multi-lokasi, samubarang bakal dadi luwih gampang yen kabeh wong ngerti kalungguhane lan tanggung jawabe. Mbangun semangat tim sing kuwat kanthi nuwuhake nilai-nilai. 
  6. Tansah Iku Japanese - Gunakake teknologi sing bener, nggunakake alat online, lan nyederhanakake operasi sampeyan. Sampeyan bisa ngirit akeh wektu, energi, lan sumber daya nalika duwe peta tonggak sing jelas.  

Tantangan Bisnis Multi-Lokasi 

Menuju multi-lokasi iku tantangan. Gampang ngremehake sumber daya sing dibutuhake kanggo proyek lan tugas kanthi bisnis multi-lokasi. Menapa malih, kegagalan nyiyapake sistem bisnis lan strategi pemasaran kanggo ekspansi uga mengaruhi kinerja perusahaan kanthi negatif. Sawetara tantangan paling umum sing diadhepi bisnis lan merek multi-lokasi yaiku: 

  • engagement - Keputusan bisnis sing ora diatur lan interaksi sing ora kabentuk bisa nyebabake bisnis sampeyan. Yen manajer sampeyan ora menehi bobot sing padha karo keprihatinan kaya sampeyan, kemungkinan karyawan sampeyan bakal bakal ilang kesempatan. 
  • Tribalisme - Ing bisnis multi-lokasi, bisa dadi tantangan kanggo nuduhake gambar sing luwih gedhe. Kanthi tembung liya, bisa ana kekurangan kohesi ing antarane tim lan kantor. Mengko, lemah sing padha dadi papan suku; sampeyan bisa uga mikir yen ana siji tim sing makarya ing kantor. Nanging, nyatane, bisa uga ana patang-limang tim mini. Tindakake kabeh wong ing kaca sing padha utawa bisa nyebabake sampah sumber daya sing migunani. 
  • Performance - Salah sawijining gangguan kanggo bisnis multi-lokasi yaiku kejelasan babagan carane kerja rampung! Amarga karyawan ora katon, pengawasan bisa uga nantang. Tanpa motivasi, komunikasi, lan interaksi rutin, kinerja karyawan bisa mudhun. 

Nalika mbukak lokasi uga katon angel banget, bisa uga sukses. Sampeyan bisa nggawe strategi pemasaran lokal uga supaya saben lokasi bisa mlaku kanthi lancar. Ana sawetara platform sing dibangun khusus kanggo ngatur operasi bisnis multi-lokasi, sales, lan upaya pemasaran - priksa manawa sampeyan nindakake peer supaya bisa ndhukung, nggabungake, lan ngotomatisasi strategi sing sampeyan eksekusi ing kabeh lokasi.

Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sawetara strategi sing bisa digunakake kanggo ngontrol pemasaran bisnis multi-lokasi. 

Sepuluh Taktik Pemasaran Lokal Kanggo Nggawe Perusahaan Multi-Lokasi Sampeyan Ing Tingkat Sabanjure 

  1. Geotargeting - Apa data babagan kabiasaan pelanggan, kerja, lan panggunaan platform media sosial - kanthi nguripake analytics data sampeyan bisa nggunakake geolokasi kanggo nggawe wawasan sing bisa ditrapake. Kanthi nargetake geografis prospek lan pelanggan, sampeyan bakal nambah penghasilan kanthi sakabehe. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake taktik pemasaran lokal sing padha kanggo nemokake tumpang tindih karo merek lokal liyane. 
  2. Acara Lokal - Kanthi ngatur acara lokal, sampeyan bisa ngajak pelanggan supaya melu lan sesambungan karo merek sampeyan. Acara lokal minangka cara sing apik kanggo ora mung promosi bisnis sampeyan, nanging uga mbukak kesempatan kanggo nggawe kabecikan kanggo masyarakat. 
  3. Ulasan Online - Tinjauan transformatif kanggo bisnis lokal. Malah tinjauan negatif uga nduweni pengaruh ing posisi merek. Cara sampeyan mangsuli review negatif bisa mbantu sampeyan nggawe calon pelanggan dadi pelanggan sing mbayar. 

97% konsumen pisanan maca review online babagan produk lan layanan sadurunge nggawe pesen. Udakara 80% wong percaya review online saka pelanggan sadurunge.

Review 42

  1. Manajemen Reputasi - Saiki, luwih akeh bisnis ngerti pentinge ngatur reputasi online. Platform media sosial kayata Facebook, LinkedIn, lan Instagram ngewangi bisnis supaya bisa nyambung karo pelanggan sing terkenal. Hubungan antara merek lan pelanggan duwe peran penting kanggo nguatake sing paling apik kanggo lokasi tartamtu. 
  2. email Marketing - Pemasaran email terus dadi taktik pemasaran lokal sing paling efektif. Didhukung dening merek gedhe kanggo bisnis wiwitan sing luwih cilik. Kampanye email sing efektif bisa nguatake posisi merek / bisnis sampeyan ing pasar. Salajengipun, pemasaran email uga nawakake kesempatan kanggo ngirim layanan khusus kanggo pelanggan sing wis ana.
  3. Pemasaran Pesen Teks - Saluran pemasaran SMS saya maju kanthi tarif sing apik lan bisnis lokal dadi mitra keterlibatan. Ora ana apa-apa kaya pesen sing tepat wektu ing piranti seluler kanggo narik kawigaten sampeyan babagan tawaran utawa diskon lokal.

Dibandhingake karo 2016, 23% luwih akeh wong sing milih nampa pesen SMS saka perusahaan ing taun 2020. 82% pesen teks diwaca sajrone 5 menit, nanging konsumen mung mbukak 1 saka 4 email sing ditampa.

TextMagic

  1. Direktori Lokal - Akeh konsumen duwe direktori dipercaya sing digoleki kanggo bisnis. Apa telusuran kanggo Yelp, Google Maps, CitySearch, utawa layanan liyane, supaya lokasi bisnis lan nomer telpon sampeyan tetep anyar bakal nggawa luwih akeh pelanggan menyang bisnis sampeyan.
  2. Search Engine Optimization - Ngramut situs web sing responsif kanthi cepet, seluler sing nggabungake wilayah lan landmark sing sampeyan lakoni ing saben lokasi bakal luwih akeh perhatian saka pangguna mesin telusuran sing nggoleki produk utawa layanan sampeyan. Investasi ing platform sing bisa mbantu sampeyan ngawasi rangking telusuran lokal kanggo saben lokasi.
  3. Media sosial - Ngramut ngarsane target lan nggawe pengikut lokal ing media sosial bisa nggawa lalu lintas lokal menyang bisnis sampeyan. Manfaat kabeh saluran lan gaya kiriman media sosial - saka tweet, hashtag, video, foto, lan crita!
  4. Advocacy - Nawarake diskon rujukan lan priksa manawa sampeyan bisa kerja sama karo organisasi lan bisnis lokal liyane kanggo nulungi tembung lisan (WANITA) pemasaran kanggo bisnis sampeyan. Ora ana sing luwih dipercaya tinimbang rekomendasi kolega babagan bisnis lokal.

Lan, mesthine sampeyan bisa mbujuk pelanggan sing wis ana kanthi nawakake tawaran sing relevan, khusus lan lokal. Platform pemasaran digital apik banget kanggo mbantu target maneh pelanggan sing wis ana.

Kanggo nglakokake bisnis multi-lokasi, sampeyan kudu ngembangake katrampilan rame lan sinau cara nindakake luwih akeh sajrone wektu sing luwih sithik. Muga-muga tips iki menehi pituduh!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.