Livestorm: Rencanakake, Jalanake, lan Optimalake Strategi Webinar Inbound

Platform Webinar Livestorm

Yen ana salah sawijining industri sing njeblug amarga tuwuh larangan lan kunci, yaiku industri acara online. Apa konferensi online, demonstrasi sales, webinar, pelatihan pelanggan, kursus online, utawa mung rapat internal ... umume perusahaan kudu nandur modal akeh kanggo solusi konferensi video.

Strategi mlebu saiki didhukung dening webinar saiki ... nanging ora gampang kaya swarane. Kebutuhan kanggo nggabungake utawa koordinasi karo saluran pemasaran liyane, download piranti lunak lan kompatibilitas, kaca landas, piranti lunak integrasi formulir, piranti lunak video, lan analitis meh dibutuhake kanggo nggawe strategi online sing mulus wiwit wiwitan nganti pungkasan.

Badai Langsung: Webmaster On-Demand, Live, lan Otomatis

Livestorm nggawe piranti lunak webinar sing luwih gampang, luwih cerdas, luwih apik, sing fokus ing pengalaman pangguna, wawasan pemasaran, lan otomatisasi.

Piranti Lunak Webinar Livestorm kanggo Webinar Ngulang, Langsung, Wis direkam, utawa On-Demand

Sampeyan bisa mbukak gaya webinar kanthi nggunakake piranti lunak:

  • Webinar Langsung - Livestorm minangka solusi HD adhedhasar browser, ora mbutuhake download piranti lunak. Lan, ngidini enggo bareng layar, Youtube utawa streaming langsung liyane bisa digabung menyang webinar sampeyan.
  • Webinar Bareng - Host siji webinar kanthi pirang-pirang sesi lan jaga kaca kebangkrutan sing padha. Pengunjung bisa milih tanggal pilihan saka kaca registrasi.
  • Webinar sing wis direkam - Yen sampeyan pengin pengalaman webinar tanpa cacat, salah sawijining cara kanggo nindakake iki yaiku pra-rekaman lan unggah webinar kanggo muter menyang pamirsa. Mung pencet muter!
  • Webinar On-Demand - Upload webinar sampeyan lan wenehi prospek nonton video sing dikepengini.

Paling apik, ora ana watesan panyimpenan kanggo muter maneh webinar sampeyan!

Fitur Livestorm Kalebu

  • Registrasi Webinar - Formulir khusus utawa kaca registrasi dibangun langsung. Tambah lapangan tambahan kanggo prakualifikasi prospek sampeyan. Lan sampeyan uga bisa masang formulir ing situs web sampeyan.
  • email Marketing - Ngimpor kontak sampeyan, ngirim undhangan email sing dipersonalisasi, lan kanthi otomatis ngirim pangeling supaya para pandhaptar teka,
  • Interaksi Penonton - ngobrol, poling, takon lan wangsulan, lan presenter kabeh bisa melu real-time karo webinar sampeyan.
  • Reporting - Tangkap sumber registrasi lan rujukan, deleng corong pamiarso, partisipasi trek, lan deleng profil pendaftar kanggo webinar sampeyan.
  • Implementasi Tag - Tambahake Google Analytics, Intercom, Drift, utawa tag skrip liyane menyang kaca registrasi.
  • integrasi - Ekstrak kabeh informasi pendaftar, tanggepan polling, data analitik, utawa lebokake menyang Zapier, Slack, Marketing Email, Otomatisasi Pemasaran, Landing Page, Gateway Pembayaran, Pariwara, Obrolan Langsung, utawa push menyang CRM liwat integrasi sing digawe menyang Salesforce , Microsoft Dynamics, Pipedrive, Salesmate, Zenkit, utawa SharpS spring.
  • Webhooks lan API - Nggabungake Livestorm karo situs web utawa platform sampeyan dhewe nganggo API lan webhook sing kuat.

Coba Livestorm Gratis Saiki

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo Badai Prawan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.