Liven: Jupuk lan Gabung karo Saben Hadirin ing Acara Sabanjure

Urip

Nalika dadi pamicara, salah sawijining tantangan paling gedhe yaiku ngenali sapa sing rawuh ing sesi kasebut supaya sampeyan bisa ngetutake sabanjure. Kanggo pamiarso, asring frustasi amarga sampeyan ora bisa ngetutake presentasi kanthi lokal. Para pamicara asring nawakake alamat email supaya pamiarso bisa ngirim email lan njaluk dek slide. Masalahe asring telat banget. Para rawuh mangkat, lali alamat email, lan sampeyan ora bisa nyambung sawise konferensi.

Urip minangka aplikasi seluler adhedhasar web sing brilian sing ngganti kabeh iki.

Aku bubar nggunakake platform ing acara sing daktindakake kanthi regional. Acara kasebut gratis lan terbuka kanggo umum, nanging penting banget supaya aku entuk informasi kontak para pamiarsa supaya bisa nyambung karo dheweke kanggo acara mbesuk. Uga, kita duwe panel Q&A sing mbukak ing acara kasebut, lan pengin menehi cara sing gampang kanggo para pamiarsa supaya takon.

kanthi Urip, kita nyedhiyakake agenda lan presentasi Powerpoint. Liven ngonfigurasi kode acara lan nerbitake slide kita. Paling apik, kita ora kudu mbukak Keynote utawa PowerPoint; kita mung nuduhake browser layar amba menyang presentasi acara. Minangka presenter, kita bisa maju slide kanthi lokal nalika mlebu ing platform… kabeh liwat Internet. Bisa mlaku tanpa cacat. Minangka pamicara, kita malah dikabari ing kaca nalika ana pitakon! Platform kasebut uga nawakake survey tindak lanjut kanggo para pamiarsa.

Kanthi tetep dadi aplikasi web seluler, ora ana unduhan utawa kebingungan - Aku mung njaluk kabeh wong supaya narik ponsel cerdas, bukak browser menyang Liven.io, lan ketik kode acara. Ora ana sing nemoni masalah nalika ndhaptar lan ngluncurake acara kasebut. Paling apik, kita metu saka acara kasebut kanthi informasi kontak kabeh sing rawuh. Saiki, nalika gawe jadwal acara sabanjure, dhaptar email uga wis dikirim kanggo ngelingake!

Liven minangka wiwitan lan pangadeg, Mike Young, didhukung dening tim luar biasa ing PangembangTown. Dheweke lagi obah kanthi cepet kanthi ngganti lan ngetrapake fitur-fitur anyar saben wulan. Sampeyan saiki bisa nggawe acara pertama lan njupuk platform kanggo test drive! Yen sampeyan pengin demo platform saiki, ketik kode TST.

Gawe Acara Langsung Sampeyan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.