Tes Livefyre Sidenote kanggo Komentar

Guys Live

Kita wis sawetara pindhah antarane sistem komentar sawetara Martech Zone. Untunge, kabeh platform utama bakal nyinkronake komentar (ora digunakake yen ora). Komentar dadi topik saiki amarga spam komentar nyebar lan akeh obrolan sing paling warni kedadeyan offline, nyebabake sawetara blog gedhe banget kanggo mateni komentar kabeh.

Aku karo kanca Lorraine Ball babagan sing ujar:

Kanggo aku, blog tanpa komentar kaya sekolah tanpa siswa utawa konser tanpa pamirsa. Kanggo kula, keterlibatan lan interaktivitas karo para pamiarsa minangka atribusi dhasar blogging, lan pancen mupangat utama kanggo blogger.

Aku uga ora nate seneng ngilangi strategi amarga biasane ora bisa. Ora ana ton komentar ing saben postingan Martech Zone, nanging yen ana mesthi penting kanggo kula. Aku ora preduli yen kudu menehi komentar sewu komentar spammy kanggo digali lan nemokake siji nugget - isih regane.

Mangkene, amarga umume obrolan ora ana ing blog - aku pengin supaya para pamaca bisa nemokake lan melu obrolan kasebut. Disqus duwe sawetara fitur sing apik kanggo ngetutake, nanging ora cocog karo kebutuhan kanggo ngenali sapa lan kapan konten kasebut dituduhake lan dibahas. Aku kasebut ing obrolan karo Nicole Kelly lan dheweke kandha Guys Live iya - dadi aku bakal menehi sistem liyane.

Dheweke uga nambah Sidenotes - sarana nyekel kutipan utawa bagean banjur menehi komentar babagan lokal utawa sosial. Dadi - komentar ora mung sawetara sing sampeyan lakoni sawise maca kabeh kiriman, saiki sampeyan bisa masang obrolan kanthi langsung ing konten!

Tuladha Sidenotes

Mangkene ringkesan video:

Yen sampeyan seneng, wenehi ngerti! 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.