WordPress: Nggunakake jQuery Kanggo Mbukak Window LiveChat Kanthi Ngeklik Link utawa Tombol Nggunakake Elementor

Nggunakake jQuery kanggo mbukak Window LiveChat Kanthi Ngeklik Link utawa Tombol Nggunakake Elementor

Salah sawijining klien kita wis Elementor, salah sawijining platform bangunan kaca sing paling kuat kanggo WordPress. Kita wis nulungi dheweke ngresiki upaya pemasaran mlebu sajrone sawetara wulan kepungkur, nyuda kustomisasi sing ditindakake, lan nggawe sistem komunikasi luwih apik - kalebu analitik.

Pelanggan wis LiveChat, layanan obrolan sing apik banget sing nduweni integrasi Google Analytics sing kuat kanggo saben langkah proses obrolan. LiveChat nduweni API sing apik banget kanggo nggabungake menyang situs sampeyan, kalebu nduweni kemampuan kanggo mbukak jendhela obrolan nggunakake acara onClick ing tag jangkar. Mangkene carane katon:

<a href="#" onclick="parent.LC_API.open_chat_window();return false;">Chat Now!</a>

Iki migunani yen sampeyan duwe kemampuan kanggo ngowahi kode inti utawa nambah HTML khusus. karo ElementorNanging, platform kasebut dikunci amarga alasan keamanan supaya sampeyan ora bisa nambah acara onClick menyang obyek apa wae. Yen sampeyan duwe acara onClick khusus sing ditambahake menyang kode sampeyan, sampeyan ora entuk kesalahan apa wae… nanging sampeyan bakal weruh kode kasebut dicopot saka output.

Nggunakake jQuery Listener

Siji watesan saka metodologi onClick yaiku sampeyan kudu ngowahi saben tautan ing situs sampeyan lan nambah kode kasebut. Metodologi alternatif yaiku nyakup skrip ing kaca kasebut ngrungokake kanggo klik tartamtu ing kaca lan nglakokaké kode kanggo sampeyan. Iki bisa ditindakake kanthi nggoleki apa wae tag jangkar karo tartamtu kelas CSS. Ing kasus iki, kita nemtokake tag jangkar kanthi jeneng kelas openchat.

Ing footer situs, aku mung nambah kolom HTML khusus kanthi skrip sing dibutuhake:

<script>
document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(event) {
  jQuery('.openchat a').click(function(){
    parent.LC_API.open_chat_window();return false;
  });
});
</script>

Saiki, script sing situs sudhut supaya preduli saka kaca, yen aku duwe kelas saka openchat sing diklik, iku bakal mbukak jendhela chatting. Kanggo obyek Elementor, kita mung nyetel link kanggo # lan kelas minangka openchat.

pranala unsur

kelas setelan majeng elementor

Mesthi, kode bisa ditingkatake utawa bisa digunakake kanggo jinis acara liyane, kayata a Acara Google Analytics. Mesthine, LiveChat nduweni integrasi sing luar biasa karo Google Analytics sing nambahake acara kasebut, nanging aku kalebu ing ngisor iki minangka conto:

<script>
document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(event) {
  jQuery('.openchat a').click(function(){
    parent.LC_API.open_chat_window();return false;
    gtag('event', 'Click', { 'event_category': 'Chat', 'event_action':'Open','event_label':'LiveChat' });
  });
});
</script>

Nggawe situs metu karo Elementor cukup prasaja lan aku banget nyaranake platform kasebut. Ana komunitas sing apik, akeh sumber daya, lan sawetara Elementor Add-On sing nambah kemampuan.

Miwiti Kanthi Elementor Miwiti Kanthi LiveChat

Pengungkapan: Aku nggunakake tautan afiliasi kanggo Elementor lan LiveChat ing artikel iki. Situs sing dikembangake solusi kasebut yaiku a Produsèn Hot Tub ing tengah Indiana.