Tren lan Statistik Streaming Langsung

Statistik Keterlibatan Streaming Langsung

Salah sawijining proyek ing taun iki yaiku nggawe streaming langsung mejo ing kita studio podcast. Kita bisa nggunakake peralatan audio sing padha nalika nambah video. Piranti video saiki regane larang lan akeh paket sing diwiwiti karo perusahaan video langsung kanggo ngatur studio cilik. Kita ngarep-arep entuk paling ora 3 kamera lan sistem kanggo ngatur integrasi katelu lan video saka desktop utawa piranti lunak konferensi.

Adopsi awal duwe risiko biaya larang lan peralatan sing wis ketinggalan jaman, nanging kauntungan saka adopsi pangsa pasar. Muga-muga kita ora ngenteni suwe banget, nanging cukup suwe kanggo nggunakake teknologi apik tenan sing dikembangake. Yen sampeyan pengin ngetutake wong online sing ahli teknologi streaming langsung, priksa manawa sampeyan tindakake Joel Comm. Dheweke nuduhake kabeh sing paling anyar lan paling gedhe ing platform lan peralatan.

Dadi, ing ngendi kita nindakake streaming langsung saiki? Tuwuh saya tuwuh lan bisa uga ana ing jejak adopsi tinimbang sing dibayangake akeh. Ana limang pemain streaming langsung utama ing lapangan nalika pangembangan infographic iki, saben duwe macem-macem kaluwihan:

  1. Facebook Live - Luwih saka 360 yuta pangguna nonton Facebook Live ajeg… nanging elinga yen Facebook kanthi aktif nyengkuyung video langsung, ngasilake pirang-pirang tampilan nanging aku takon sawetara statistik keterlibatan. Video langsung ditonton kaping telu luwih dawa tinimbang konten video liyane lan langsung ngidini reaksi lan diskusi kanthi real-time bebarengan karo kemampuan muter maneh video mengko. Facebook uga ngrancang pangguna Peta Langsung Facebook dadi sampeyan bisa nemokake stream live sing populer lan lokal. Facebook Live saiki bisa digawe nganggo ponsel, desktop, lan kaca.
  2. Kisah Langsung Instagram - Udakara 200 yuta pangguna biasa nonton Instagram urip Pamirso bisa melu seneng lan komentar wektu nyata. Presenter bisa milih komentar pin kanggo ndeleng kabeh pamirsa. Crita Langsung kasedhiya liwat bagean ndhuwur aplikasi lan crita anyar bisa ditemokake liwat Urip Top bagean ing tab njelajah. Instagram njupuk potongan saka Snapchat, nggawe pertumbuhane 82% sawise niru fitur streaming langsung Snapchat.
  3. Youtube Live - Sanajan luwih saka milyar wong nggunakake Youtube, aku ora percaya Youtube Langsung katon minangka a sosial tujuan streaming langsung ing titik iki. Streaming langsung mung kanggo saluran sing wis diverifikasi lan stream live seluler opsional kasedhiya mung yen sampeyan duwe 1,000 pelanggan. Komentar nyata-nyata kasedhiya lan Super Chat menehi cara kanggo pamirso komentar para pamirso nalika siaran. Acara Langsung Youtube ndhukung macem-macem kamera lan bisa dijadwalake dipasarake.
  4. twitch - twitch dominasi pasar game ing 9.7 yuta pangguna saben dina ngentekake 106 menit nonton stream langsung saben dina rata-rata. Komentar lan emotikon wektu nyata sing kasedhiya ing jendela obrolan. Pangguna twitch bisa promosi promosi stream liyane nalika saluran offline nggunakake Mode Host. Bit Emoticon bisa dituku dadi penggemar bisa menehi sumbangan tambahan kanggo streamer.
  5. manggon.ly - 6 yuta total pangguna ndeleng konten saben wulan manggon.ly., aplikasi seluler saka musikal.ly. Rata-rata pangguna nggunakake telung sesi saben dina ing aplikasi, utawa udakara 3.5 menit saben dinane. Fitur kalebu komentar wektu nyata lan "tresna emoji". Pilihan tamu ngidini streamer langsung kalebu penggemar minangka tamu ing siaran kasebut. Hadiah lan ikon virtual sing dituku penggemar bisa nemplek menyang komentar lan tetep ing layar luwih dawa.

Priksa kabeh infographic saka Koeppel Direct, Munggah saka Streaming Langsung: Nemtokake maneh Keterlibatan Wektu Nyata.

Koeppel Live Streaming Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.