Napa Perusahaan Sampeyan Kudu Nggawe Obrolan Langsung

Napa Perusahaan Sampeyan Perlu Ngobrol Langsung

Kita ngrembug babagan akeh mupangat kanggo nggabungake manggon chatting ing situs web sampeyan ing salah sawijining podcast marketing. Priksa manawa sampeyan kudu nyetel! Obrolan langsung nyenengake amarga statistik nyedhiyakake bukti manawa ora mung bisa mbantu nutup luwih akeh bisnis, nanging uga bisa nambah kepuasan pelanggan ing proses kasebut.

Pelanggan pengin njaluk pitulung, nanging miturut aku, dheweke ora nate pengin ngobrol karo wong liya. Nelpon, navigasi wit telpon, ngenteni terus, banjur nerangake masalah liwat telpon bisa nggawe sampeyan frustasi. Nalika wakil pelanggan mangsuli, pelanggan wis jengkel. Obrolan langsung nyedhiyakake wektu resolusi luwih cepet lan tanggepan luwih cepet - nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing luwih apik.

Obrolan langsung dadi penting lan duwe bathi minangka platform keterlibatan pelanggan. Kasunyatane, ing survey sing ditindakake dening Forrester, 44% responden ujar manawa ana wong sing nyata njawab pitakonane nalika lagi tuku online minangka salah sawijining fitur sing paling penting sing bisa ditawakake situs web.

Keuntungan tambahan perusahaan sing nggabungake obrolan langsung kalebu:

  • Tambah dodolan - 51% pelanggan luwih seneng tuku. 29% konsumen luwih seneng tuku kanthi opsi live chat sanajan dheweke ora nggunakake.
  • Tambah konversi - Rescue Spa nambah tarif konversi 30% kanthi live chat.
  • Tambah penylametan - 48% pelanggan luwih cenderung bali menyang situs web.
  • Reputasi merek tambah - 41% pembeli online dipercaya merek nalika ndeleng obrolan langsung.
  • Tambah pengalaman pelanggan - 21% pelanggan ngaku yen obrolan mbantu dheweke blanja nalika lagi kerja. 51% pelanggan luwih seneng ngidini mbukak akeh tugas nalika nunggu.

Panyedhiya Platform Chat Langsung

Sawetara perusahaan ing industri kasebut BoldChat, Chatrify, ClickDesk, Comm100, BantuanOnKlik, iAdvize, Kayak, Live Chat Inc., Live2Chat, Bantuan Langsung Saiki!, LivePerson, LiveChat Kula, Olark, SightMax, SnapEngage, TouchCommerce, Tuladhane, Velaro, Situs Web, Sapa sing lan - sing nggawe infographic iki - Zopim (karo Zendesk).

Mangkene infographic sing luar biasa saka Pembangun Situs Web, 101 Alesan Napa Sampeyan Perlu Nganggo Live Chat:

Napa Perusahaan Need Live Chat

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Artikel apik sing ditulis babagan Live chat kanggo nambah Tingkat Konversi lan kepuasan pelanggan. Aku nggunakake alat obrolan Langsung ing situs web tingkat konversi saya mundhak 70% lan sing luwih penting balesan pitakon pelanggan babagan dodolan tambah larang pelanggan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.