Temokake Influencer karo Little Bird

manuk cilik

Jay Baer ngandhani babagan podcast sing anyar yen dheweke duwe sistem sing bakal diluncurake kanggo ngenali pengaruh online. Ana sawetara sistem hubungan masyarakat tradisional sing nindakake iki, nanging sayang, dheweke durung bisa nyekel pengaruh online uga padha karo wartawan lan panulis tradisional.

Manuk Cilik minangka cara kanggo bisnis kanthi kabeh ukuran bisa nemokake pengaruh topikal sing sejati kanthi online. Little Bird ana ing beta pribadi lan wis digunakake dening perusahaan Fortune 500. Sawise pilot sing sukses karo rong lusin pelanggan perusahaan, produk kasebut kasedhiya kanggo pasar individu lan pelanggan bisnis sing luwih jembar.

  • Sambungake karo Top Experts - Temokake ahli nyata ing sembarang topik lan sambungake karo komunitas lan konten
  • Ngukur + Mbangun Pengaruh - Nambah pengaruh panganggo apa wae sing ana gandhengane karo pimpinan nyata ing bidang apa wae
  • Nguasai Topik Cepet - Cepet mbangun keahlian ing topik apa wae kanggo nambah otoritas sampeyan
  • Dadi sing pertama ngerti - Tangkap gagasan lan acara penting kanthi luwih cepet supaya bisa tumindak

Gunakake Little Bird kanggo narik kawigaten para ahli sing dipercaya ahli liyane!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.