Litmus: Apa Wong Bisa Maca Email Sampeyan?

litmus

Kita wis fokus… er… njerit babagan seluler telat lan muga-muga kita entuk perhatian. Yen sampeyan nindakake siji perkara dina iki, mesthine kudu nyoba pesen email sing sampeyan kirim saka vendor email sampeyan kanggo ndeleng manawa ana wong sing bisa maca.

Nalika nggawe template email inti kanggo email kanggo solusi WordPress, CircuPress, nggawe template email sing responsif sing diowahi ukuran, bisa diwaca, lan ditindakake ing akeh klien email ora ana sing angel banget. Kita miwiti karo sawetara templat email responsif gratis saka Zurb.

Nalika wayahe ngrancang CircuPress dhewe miturut panjaluk, email saben dina lan mingguan, kita nyerah lan nyewa para profesional ing Wiku Email kanggo nindakake. Monks Email duwe luwih saka 100 template email sing apik lan dioptimalake supaya sampeyan bisa tuku langsung saka situs kasebut yen ora duwe desain sing wis digawe.

Bebarengan karo template email, Monks Email uga nyedhiyakake Litmus nglaporake sing nyedhiyakake screenshot kanggo saben email ing macem-macem klien email adhedhasar desktop, seluler lan web. Saben bisa uga diklik lan digedhekake uga:

tes litmus-email

Kemungkinan sampeyan nggunakake akeh dhuwit kanggo ngilangi email sing bisa uga ora bisa diwaca ing akeh piranti. Kanthi luwih saka separo kabeh wong mriksa email ing piranti seluler - tata letak tabel kuno sampeyan tanpa responsif bisa uga dibuwang ing sampah. Coba tes nganggo Litmus kanggo ndeleng!

One comment

  1. 1

    Wah !! Cukup apik tenan sawise nikmati postingan kasebut. Kudu ujar kiriman profesional. Migunani kanggo kula.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.