Litium Diluncurake Kanthi Serius babagan Sosial

dadi serius1

Lithium ngluncurake seri video sing lucu lan mikrosit anyar, Entuk Serius babagan Sosial kanggo seneng-seneng ing Social Media lan nyedhiyakake whitepaper informatif kanggo nulungi perusahaan kanthi strategi media sosial. Uga kalebu yaiku pambiji dhewe. Video kasebut kalebu:

customer Layanan lan Media Sosial

Opo Seneng ana hubungane karo Asil Bisnis

Big Data

lan Lithium nyisipake kucing… Kanggo ngolok-olok perusahaan sing nggunakake kucing

Apa Lithium pancen nggunakake kucing kanggo ngolok-olok perusahaan sing nggunakake strategi media sosial karo kucing?

Ing cathetan sisih ... Aku ngira wis nggarap karakter ing video kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.