Pusat Intelijen Pelanggan Lithium: Saka Pelanggan nganti Superfans

analitik lithium

Ing jagad sentris sosial saiki, apa sing dicritakake pelanggan babagan merek ngasilake daya tarik luwih akeh tinimbang iklan utawa konten sing dibayar bisa dikirim. Ora nggumunake para pemasar nyaring kuping kanggo nyoba lan ngerti apa sing dicritakake pelanggan babagan merek ing bidang sosial. LithiumSolusi ngawasi media sosial wektu nyata ngidini para pemasar ngrungokake, ngukur lan nglacak swarane pelanggan.

Pusat Intelijen Pelanggan Lithium menehi alat kanggo nganalisa kegiatan sosial lan nggawe keterlibatan pelanggan sing luwih jero ing Komunitas Lithium, Facebook, Twitter, lan jutaan situs ing saindenging web sosial. Kita wis nggabungake komunitas Analytics, media sosial Analytics, lan keterlibatan media sosial dadi siji, antarmuka integral supaya luwih gampang pindhah saka wawasan menyang tumindak.

Intine solusi ngawasi media sosial Lithium yaiku dashboard. Nalika pangguna nggawe telusuran nggunakake jeneng merek utawa tembung kunci liyane, Lithium njelajah macem-macem jaringan media sosial lan ngisi dashboard kanthi dhaptar postingan utawa kutipan sing ditemokake tembung kunci. Dashboard uga nyedhiyakake grafik sing ditrapake Analytics kanggo asil. Mesin kasebut nyedhiyakake data real time lan data bersejarah lan kalebu luwih saka 100 yuta blog, situs enggo bareng foto lan video, situs berita lan forum utama, uga situs web media sosial populer kayata Facebook lan Twitter.

dashboard obrolan lithium

Saka data telusuran, mesin lithium ngekstrak tembung kayata wishes, kepengin, Tresna, Lan ora seneng kanggo nglacak sentimen kanthi otomatis. Pemasar bisa nggunakake fungsi nimpa manungsa kanggo nyetel trek sentimen kaya ngono. Uga ana tampilan pengaruh sing ngidini pangguna bisa ngenali penggemar lan pandhereke sing paling akeh pengaruhe ing komunitas, supaya sampeyan ngerti sapa nasabah lan apa pengaruhe nalika ngrampungake masalah kasebut utawa menehi komentar babagan tanggapan kanthi cara dheweke bakal ngurmati lan nyebar.

dashboard pengaruh lithium

Malah yen ndeleng dashboard sing ringkes bakal ngidini para pemasar ngerti sentimen pelanggan umume. Panaliten kanthi rinci bakal ngidini para pemasar ora mung nggawe intervensi sing cocog kanggo narik kawigaten pelanggan kanthi luwih apik lan njaga reputasi nanging uga bisa ngatasi masalah sing ana ing proses bisnis. Contone, sentimen negatif saka wilayah geografis tartamtu bisa dadi pemicu nggoleki jiwa, sing pungkasane bisa nemokake masalah ing pangiriman sing ora apik!

Nggunakake Intelijen Pelanggan Lithium, sampeyan bisa:

  • Nambah Kinerja Program Sosial: Nambah level keterlibatan peer-peer lan priksa manawa sumber paling apik nanggapi langsung postingan media sosial
  • Ngenali lan Kultivasi Influencer: Nggawe penggemar dadi superfans sing tumindak minangka ekstensi tim pemasaran, penjualan, lan dhukungan
  • Dadi Pusat Wawasan Sosial: Jari driji tetep cepet ing topik sing apik, persepsi merek, lan kegiatan pesaing

Utilitas Lithium ngluwihi ngawasi sosial. Panganan ing merek pesaing minangka tembung kunci ngidini para pemasar ngerti kepiye pelanggan lan komunitas umum hubungane karo pesaing sampeyan! Sanajan sampeyan ora mutusake nggunakake platform, priksa manawa priksa sumber daya sing luar biasa ing media sosial, pengaruh, intelijen pelanggan, lsp.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.