Paduka Ngrungokake?

Apa sampeyan wis entuk wektu kanggo nyedhaki merek utawa perusahaan online kanggo nglaporake masalah layanan pelanggan utawa masalah karo produk utawa layanan kasebut?

Apa sampeyan nate kuciwa nalika merek utawa perusahaan ora nate nampa panjaluk sampeyan? Panjaluk sing sampeyan lakoni wektu?

Ayo diadhepi - kita kabeh sibuk lan urip saya asring ngganggu media sosial. Nanging uga [sawetara] tugas kita kudu tanggung jawab kanggo nanggapi panjaluk saben (wajar & nyata) ing jaringan media sosial merek kita. Kanggo akeh kanca pemasaran, dheweke langsung menyang sumber media sosial kanggo laporan masalah sing wis dialami merek. Yen ora entuk wangsulan utawa wangsulan, saiki wayahe miwiti mikir babagan ganti merek. Ing jagad pemasar lan merek liyane, iki minangka risiko mbebayani kanggo perusahaan sing bakal njupuk.

Banjur, ana sisi liyane dhuwit recehan: sawetara wong nyebutake merek online, nanging dheweke ora bakal menehi tag merek dadi perusahaan ora diwenehi tandha yen ana wong sing ngeluh. Iki bisa uga mbebayani amarga ora nanggapi. Ana akeh kesempatan sing ilang nalika sampeyan ora diwenehi tandha nalika merek sampeyan disebutake utawa ora nglacak data kasebut.

Cara sampeyan bisa nambah ngrungokake sosial

  • Siapke tandha kanggo tembung kunci merek sampeyan - Aja mung gumantung karo jaringan media sosial kanggo ngandhani yen ana wong sing ujar sampeyan; priksa manawa kanggo nyiyapake Google Alert kanggo istilah sing relevan (jeneng perusahaan, julukan perusahaan, produk perusahaan, lsp) utawa nglacak tembung kunci nggunakakeHootsuite .
  • Setel pangarepan nalika sampeyan siyap kanggo nanggapi panjaluk - Kadhangkala, wong-wong frustasi yen sampeyan ora nanggapi kanthi tepat wektu. Akeh wektu, masarakat bisa mikir manawa merek mesthi kasedhiya kanggo tanggepan media sosial. Ora mesthi bener. @VistaPrintHelp kerja kanthi apik kanggo netepake pangarepan kasebut. Dheweke menehi wektu lan dina supaya kasedhiya kanggo nanggapi panjaluk:Tips Ngrungokake Sosial
  • Nawakake Rencana B - Yen sampeyan ora duwe dhukungan media sosial 24 jam, mula kasedhiya tautan karo informasi kontak sing bisa digunakake wong kanggo nggayuh perusahaan sampeyan kapan wae. Aku nyaranake nduwe sistem email (utawa formulir), telpon, utawa obrolan.
  • Gawe masalah offline - Nalika ngrungokake, yen sampeyan nemoni pelanggan sing nesu, coba coba coba coba offline pelanggan. Menehi nomer telpon utawa email sing bisa dihubungi, banjur wiwiti diskusi babagan carane mbantu. Sawise masalah rampung, sampeyan bisa ngirim publik babagan cara ngatasi masalah kasebut lan takon marang pelanggan manawa dheweke wis wareg. Kasedhiya lan ngerti apa sing dicritakake babagan merek sampeyan minangka kunci. Bakal nyebabake pelanggan sing luwih seneng (sanajan ora seneng sementara), lan bathi sing luwih gedhe.

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.