Amarga Google Ngandika Dadi

Depositphotos 9552424 xs

Google minangka master. Periode Kita ora bisa ngindhari. Yen sampeyan pengin entuk manfaat saka telusuran organik, rumus SEO iku gampang - mung ngrungokake apa sing dikarepake Google lan tindakake! (Lan aja padha tumindak kaya ngono)

Mengkono kedadeyan maneh ing minggu iki. Wakil saka departemen web ngilangi tandha ing Webmaster lan nambah kesalahan ora jalaran. Minangka konsultan, aku dijaluk mbela, kanthi numerik, kenapa dheweke kudu ngatasi masalah kasebut. Ngerti manawa pangembangan sing gegandhengan banget intensif lan akeh biaya kanggo mbenerake masalah, mula wangsulanku:

Amarga Google ujar kaya ngono.

Napa pacelathon kudu luwih adoh saka iku? Muga-muga aku ngerti algoritma paling anyar lan bisa ngitung pangowahan ajaib ing situs, kompetisi, popularitas konten lan nggawe kalkulasi winates kanggo nyedhiyakake analisis bathi biaya. Aku ora ngerti algoritma. Aku ora bisa nyedhiyani bukti kasebut. Sing dakkandhakake yaiku:

Amarga Google ujar kaya ngono.

Iku disebut Optimization. Optimisasi minangka proses sing terus-terusan, supaya aku kudu ngawasi kabeh informasi sing diwenehake Google, ngevaluasi situs sampeyan miturut standar, lan menehi dhaptar audit lan prioritas kanggo didandani. Saben dina, Google nyedhiyakake luwih akeh babagan kepiye supaya sampeyan nampilake konten kanggo narik peringkat telusuran.

Kita bisa prioritas adhedhasar sawetara temuan saka pimpinan SEO liyane ing web lan liwat pengalaman karo klien dhewe. Nanging ing dhaptar kasebut, aku ora bisa ngandhani apa pengaruh independen saka saben pangowahan sing bakal ditindakake ing rangking sampeyan. Yen sampeyan duwe wong ngandhani yen dheweke ngerti ... dheweke ngapusi.

Tuladha pungkasan yaiku advertorial isi Minggu iki, Google ngelingake kabeh wong manawa sampeyan menehi ganti rugi wong liya kanggo nerbitake konten sampeyan - kanthi tautan sing diikuti - iku nglanggar syarat layanane.

Aku ora bakal mbantah karo klien babagan proses sing ditindakake kanggo entuk konten kasebut ... utawa nuansa jangkauan blogger kedadeyan kasebut ana link… nanging ora menehi ganti rugi kanggo tautan, mung isine. Aku ngerti manawa dheweke peringkat apik lan rangking kasebut nyebabake akeh bisnis. Nanging aku isih menehi saran supaya dheweke mandheg.

Amarga Google ujar kaya ngono.

Yen sampeyan ora duwe peringkat apik, lan sampeyan ora nanggepi pesen saka Google babagan situs sampeyan, kesalahan sing kacathet ing Webmaster, utawa sampeyan mbayar konten pariwara ... aja nganti mandheg.

Amarga Google ujar kaya ngono.

2 Komentar

  1. 1

    Artikel blog sing apik Doug! Kinda ngelingake aku babagan hubungan wong tuwa / Bocah. "Ayo ngresiki kamarmu SMP!" "Napa?" Amarga aku dakkandhani! Saiki aku lagi diskusi karo klien sing mikir yen kudu ngluncurake situs web anyar ing dina Senin esuk lan banjur dina Senen awan dina sing padha ngarepake Google bakal milih apa sing dikarepake. Aku nerangake marang wong-wong mau yen sawise nggabungake praktik SEO paling apik menyang situs web, isih ana sing kudu nanggepi Google sing kuwoso. Google ora ngenteni kita, kita ngenteni ing Google. Klien ku ora lan ora entuk. Dheweke pengin kabeh sing ditawakake Google ing pencarian lokal SAIKI! Sentimen, "Kabecikan apik kanggo sing ngenteni" ora ana gandhengane karo pamilik bisnis cilik sing pengin Kaca Pertama Google sing dikepengini.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.