Rungokake lan Targetake Kesempatan ing Twitter nganggo SocialCentiv

pusat sosial

Saben dina, 230 yuta pangguna Twitter ngirim luwih saka 500 yuta Tweet. Kanthi tembung kunci sing bener, bisnis bisa ngurutake pelanggan lokal. Caranya yaiku mangertos apa sing dianggo tembung kunci lan kepiye obrolan kedadeyan ing Twitter. SocialCentiv ngenali konsumen sing Tweet maksude menyang produk, layanan, utawa konten sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan. Sampeyan banjur bisa menehi calon pelanggan kanthi insentif sing ditargetake kanthi pribadi sing dirancang kanggo pengaruhe keputusan tuku.

Sajrone musim Liga Sepak Bola Nasional 2014, saklawasé 5 yuta penggemar bal-balan Tweet babagan tim favorit. Lan kanggo para pemasar olahraga, iku 5 yuta kesempatan adol individu. Contone, awal 125,000 wong kasebut babagan Houston Texans, kaya sing kasebut ing ndhuwur saka @Mr_Polo. Tweet kasebut nawakake pemasar olahraga kesempatan sing apik banget kanggo bales langsung menyang penggemar kanthi diskon lan penawaran tiket lan peralatan penggemar.

tweet-nfl

Milih kombinasi tembung kunci sing cocog penting banget kanggo kampanye pemasaran supaya sukses ing platform sosial iki. Amarga Twitter ngidini wawasan sing ora ana tandhingane karo sentimen masarakat ing wektu tartamtu, para pemasar kudu riset babagan cara konsumen nggunakake Twitter lan nggawe macem-macem kata kunci. Bernard Perrine, CEO saka SocialCentiv

Fitur SosialCentiv

  • Ngatur Kampanye Sampeyan - Sesuaikan kampanye nganggo tembung kunci lan insentif kanggo mbantu bisnis sampeyan berkembang.
  • Ngirit Wektu & Dhuwit - Temokake Tweet sing cocog supaya sampeyan bisa ngobrol kanthi nyata karo informasi nyata sing dikarepake nalika dikepengini.
  • Sinau Canggih - Saben sampeyan mangsuli Tweet, SocialCentiv sinau lan ngelingi jinis-jinis Tweet sing paling cocog karo bisnis sampeyan.
  • Target Geografis - Tekan konsumen sing relevan kanthi presisi sing luwih akeh kanthi target Tweet lokal.
  • Awareness Brand - Melu karo calon pelanggan, narik kawigaten bisnis sampeyan.
  • Interaksi Cepet - Langsung "retweet", "tindakake", "favorit", lan "bales" kanggo calon pelanggan.
  • Analytics Insightful - Bandhingake obrolan Twitter lan pelanggan nggunakake ringkesan grafis saben wulan lan tumindak adhedhasar apa sing sampeyan sinaoni.
  • Wangsulan sing Disaranake - Piranti lunak kasebut menehi saran supaya pelanggan bisa komunikasi karo calon konsumen kanthi luwih cepet lan gampang.
  • Support Live - Ngobrol karo staf dhukungan manawa sampeyan duwe pitakon nggunakake aplikasi SocialCentiv.
  • Integrasi MailChimp - Jaga hubungan pelanggan karo integrasi internal karo MailChimp sing kanthi otomatis ngimpor informasi kontak pelanggan langsung saka SocialCentiv.

Dasbor SosialCentiv

Kanthi tembung kunci sing bener, para pemasar olahraga bisa nemokake pelanggan lokal ing Twitters - kanthi rata-rata klik-tayang 50 persen sing wis kabukten! Caranya yaiku mangertos tembung kunci sing bisa digunakake lan kepiye obrolan ing Twitter. SocialCentiv ngenali konsumen sing Tweet babagan target produk, layanan, utawa konten sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan. Sampeyan banjur bisa menehi calon pelanggan kanthi insentif sing ditargetake kanthi pribadi sing dirancang kanggo pengaruhe keputusan tuku.

Kita nawakake layanan sing dikelola, ing endi SocialCentiv ngatasi jangkauan lan tindak lanjut karo para penggemar ing Twitter, uga versi sing kudu dilakoni dhewe kanggo perusahaan sing seneng ngurus dhewe. Semono wae, para pelanggan entuk alat sing kuat nanging terjangkau sing bisa mbantu konsumen pesen pesen pemasaran nalika saiki wong-wong paling seneng nampa. Bernard Perrine, CEO saka SocialCentiv

Contone, saklawasé 25 yuta penggemar ngirim ing Twitter babagan tim favorit sajrone taun kepungkur. Saben-saben kasebut minangka timbal utama, makili penggemar sing mikir babagan olahraga lan bisa uga motivasi kanggo tuku tiket, utawa topi tim utawa kaos, utawa mlebu ing undakan. SocialCentiv narik tweet kasebut menyang feed stream sing tim bisa "@" langsung mangsuli Tweet kanthi "nudge" diskon kanggo tuku:

@NFLfan, kita bareng sampeyan - musim bal-balan ora bisa diwiwiti kanthi cepet. Kanggo mesthekake yen sampeyan siyap kanggo tailgate pertama, kepiye 15% potongan ing toko penggemar kita? Klik ing kene kanggo nawarake.

SocialCentiv ngumumake wis entuk tingkat pertumbuhan 80 persen ing bisnis pemasaran olahraga. Perusahaan iki yakin yen ngasilake investasi sing nyebabake tuwuhane. Kanggo sawetara klien, SocialCentiv duwe BPK kurang saka $ 1 lan entuk CTR nganti 42 - 52 persen ing bisnis pemasaran olahraga. Nganti ROI, pelanggan ndeleng rata-rata 34 persen diskon Tweet sing diunduh supaya pelanggan bisa nebus tawaran kasebut.

Cathetan: Kita afiliasi SocialCentiv.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.