Sampeyan Bisa Nduwe Masalah Web 2.0 Nalika…

Sawise ketemu karo pecandu jejaring sosial sing anyar, Dhokter Thomas Ho, Aku tertarik karo salah sawijining layanan sing digunakake, Profilactic.com.

Video ing ndhuwur (klik liwat menyang kirim) minangka widget sing dakbangun nggunakake layanan Profilactic. Iki minangka dhaptar kabeh situs web 2.0 sing dakgoleki… sampeyan bisa nemokake ing desain sing anyar Babagan kaca. Aku duwe masalah!

Yen sampeyan kalebu salah sawijining situs, priksa manawa aku bakal nambah menyang dhaptar kanca! 😉

2 Komentar

  1. 1

    hehe, iku cukup koleksi sing sampeyan entuk 🙂 Aku ing dalan akeh banget situs web 2.0 nanging ora ana sing dibandhingake karo iki 😉

    Siji pitakonan, babagan pira situs kasebut sampeyan pancen aktif? 😉

    • 2

      Aku mbokmenawa aktif ing babagan katelu saka wong-wong mau… liyane sporadis. Kadhangkala aku ora bakal ngunjungi kanggo sawetara sasi – nanging banjur aku tetep ing situs kanggo jam.

      Kabeh ing kabeh? Wektu banget!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.