Sampeyan Bisa Nduwe Masalah Web 2.0 Nalika…

Sawise ketemu karo pecandu jejaring sosial sing anyar, Dhokter Thomas Ho, Aku tertarik karo salah sawijining layanan sing digunakake, Profilactic.com.

Video ing ndhuwur (klik liwat menyang kirim) minangka widget sing dakbangun nggunakake layanan Profilactic. Iki dhaptar kabeh situs Web 2.0 sing dakgoleki… sampeyan bisa nemokake ing desain sing mentas dirancang Babagan kaca. Aku duwe masalah!

Yen sampeyan kalebu salah sawijining situs, priksa manawa aku bakal nambah menyang dhaptar kanca! 😉

2 Komentar

  1. 1

    hehe, iku cukup koleksi sing sampeyan tekani 🙂 Aku mlaku-mlaku ing akeh situs web 2.0 nanging ora ana sing mbandhingake karo iki 😉

    Siji pitakon, babagan pirang-pirang situs sing sejatine sampeyan aktif? 😉

    • 2

      Aku bisa uga aktif udakara sepertiga ... sing liyane kalebu sporadis. Kadhangkala, aku ora bakal ngunjungi pirang-pirang wulan - nanging banjur tetep ing situs kasebut pirang-pirang jam.

      Kabeh ing kabeh? Wayah kakehan wektu!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.