LinkTiger: Temokake Link Outbound Rusak ing Situs Sampeyan

linktiger

Web terus obah lan ganti. Situs ditutup, didol, bermigrasi, lan diupdate sawayah-wayah. Situs kaya Martech wis nglumpukake luwih saka 40,000 tautan metu ing situs kita sajrone umure ... nanging akeh tautan kasebut ora bisa digunakake maneh. Iku masalah amarga sawetara sebab:

  • Sumber daya internal kaya gambar sing ora ditemokake maneh bisa nyuda loading kaca mudhun. Pageload kaping kena pengaruh tingkat bouncing, konversi lan optimalisasi mesin telusuran.
  • Link metu sing ora ana maneh yaiku mumet kanggo pengunjung, mula cenderung ora ngunjungi situs sampeyan yen tautan ora dikelola lan migunani.
  • Situs sing kurang terkenal ora bisa dituduhake lan ora dirujukake; asile, mengaruhi sampeyan panguwasa sakabèhé lan kemampuan konten sampeyan pangkat lan bisa dituduhake.

Suwene setaun kepungkur, kita nggunakake LinkTiger kanggo nyusup situs lan menehi laporan saben dina babagan link sing bermasalah ing situs iki:
linktiger-dashboard

Kita ora prioritas utama kanggo mbenerake tautan kasebut, nanging minangka upaya sing terus ditindakake. Saben dina entuk laporan lan nyunting sawetara kiriman kanthi tautan metu sing rusak. Suwe-suwe, kita wis mbenerake atusan kiriman kanthi ribuan tautan sing rusak. Kita ora bisa mutusake apa ana pengaruh langsung marang optimalisasi mesin telusuran, nanging suwe-suwe kita terus bisa nambah asil gaweyan, mula ora bakal mandheg.

Kajaba iku, iku mung tumindak sing apik kanggo para pengunjung!

Catetan: Kita saiki dadi afiliasi LinkTiger.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.