Profil LinkedIn lan Panggunaan

panggunaan linkin

With a new user being added each second, LinkedIn's value is growing for business related human search. Perhaps one of the more interesting statistics is that 40% of the 500 surveyed stated that they had rarely clicked on a LinkedIn advertisement while 60% of overall users stated they had at all. With 100 million users and growing, there may be some benefit for some industries to invest in LinkedIn advertising – I'm curious what your experience has been.

link infographic

Sapa Lab42?

Miturut Lab42 situs web: Lab42 minangka cara paling gampang kanggo nindakake riset pasar konsumen kanthi online nggunakake jaringan sosial. Apa sampeyan nggawe survey online nganggo alat nggawe survey utawa digunakake, Lab42 nemokake responden kanggo survey lan menehi asil 3 nganti 5 dina kerja. Kabeh iki ditindakake kanthi rega $ 500 nganti $ 1,000. Bener - $ 500.

In my opinion, there's no huge surprises that came from this survey and infographic from Lab42. Nanging, sampeyan bisa uga ngelingi jaringan mbesuk yen sampeyan pengin nyoba sawetara pariwara mbayar.

One comment

  1. 1

    Tresna iku! Iki nambah kapercayan yen akeh wong nggunakake LinkedIn kanthi rutin tinimbang sing bisa kita pikirake. Aku nganggep akeh profesional bisnis kaya LinkedIn luwih saka jaringan liya amarga ora ngemot kabeh "sampah" lan obrolan sing ana jaringan liya. LinkedIn terus dadi jaringan sosial favoritku sing nomer loro

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.