Profil LinkedIn lan Panggunaan

panggunaan linkin

Kanthi pangguna anyar ditambahake saben detik, regane LinkedIn saya akeh kanggo telusuran manungsa sing ana gandhengane karo bisnis. Mungkin salah sawijining statistik sing luwih menarik yaiku 40% saka 500 sing disurvei ujar manawa dheweke jarang ngeklik pariwara LinkedIn dene 60% pangguna umume nyatakake yen dheweke duwe kabeh. Kanthi 100 yuta pangguna lan saya akeh, bisa uga ana sawetara mupangat kanggo investasi industri ing pariwara LinkedIn - Aku kepengin ngerti apa pengalaman sampeyan.

link infographic

Sapa Lab42?

Miturut Lab42 situs web: Lab42 minangka cara paling gampang kanggo nindakake riset pasar konsumen kanthi online nggunakake jaringan sosial. Apa sampeyan nggawe survey online nganggo alat nggawe survey utawa digunakake, Lab42 nemokake responden kanggo survey lan menehi asil 3 nganti 5 dina kerja. Kabeh iki ditindakake kanthi rega $ 500 nganti $ 1,000. Bener - $ 500.

Miturut pendapat saya, ora ana kejutan gedhe sing ditemokake saka survey lan infographic saka Lab42. Nanging, sampeyan bisa uga ngelingi jaringan mbesuk yen sampeyan pengin nyoba sawetara pariwara mbayar.