LinkedIn: 25 Ahli Media Sosial Top sing kudu diikuti

link pemasaran link

Jason miller bubar dikirim ing media sosial yen dheweke rumangsa wis nglairake nalika kreasi paling anyar pungkasane diterbitake. Ora diraguhi, dheweke bangga karo bayi iki! Ing Pandhuan Marketer sing Canggih kanggo LinkedIn hebat ... kreatif, warna-warni, lan dikepung karo saran saka profesional pemasaran sing beda-beda, kasus panggunaan beda, lan ton sumber daya. Yen sampeyan durung ndownload - download lan gunakake minangka dhaptar priksa babagan cara kerja jaringan bisnis ing LinkedIn!

Pandhuan iki ditulis karo sampeyan, pamasar sing canggih. Bersiapake kanggo njupuk pemasaran media sosial menyang level sabanjure, ketik pola pikir profesional lan rangkul kesempatan sing akeh sing ditunggu - nambah kesadaran, pengaruhe pemahaman, ngasilake petunjuk, lan pungkasane ngasilake penghasilan karo LinkedIn.

Download ebook anyar lan sinau:

  1. Napa bisnis sampeyan kudu dipasarake ing LinkedIn
  2. Cara nggoleki solusi pemasaran LinkedIn sing kuat kanggo ngarahake target
  3. Cara nggedhekake jangkauan sampeyan marketing konten kanthi nuduhake konten sing relevan lan ditargetake karo para profesional ing jagad iki
  4. Cara nggawe profesional bisnis kanthi iklan tampilan sing mewah lan iklan teks sing ditargetake kanthi target
  5. Lan luwih akeh!

Aku kepencut banget amarga ngerti manawa aku kalebu dhaptar ing antarane pimpinan industri liyane sing aku tresnani lan hormati! Mangkene dhaptar:

  1. Jay Baer - Speaker, Pengarang, Konsultan nganggo blog Cekake lan Ngonversi. Twitter: @jaybaer LinkedIn
  2. Michael Brenner - Direktur Senior, Pemasaran Global ing SAP, Presiden lan Pendhiri
    saka Business2Komunitas karo blog B2B Marketing Insider. Twitter: @BrennerMichael LinkedIn.
  3. Michael Brito - Direktur Grup Media lan Keterlibatan ing WCG, Perusahaan W2O kanthi blog Wong Inggris. Twitter: @Britopian LinkedIn.
  4. Jeff Bullas - Konsultan, Pembicara, Blogger. Twitter: @dewahoya
    LinkedIn.
  5. Brian Carter - VP Pemasaran ing Infinigraph, Panganggit, Speaker. Twitter: @dewahoya LinkedIn.
  6. Brian Clark, Pendhiri lan CEO saka Copyblogger. Twitter: @copyblogger LinkedIn.
  7. Heidi Cohen - Kolumnis. Twitter: @dewahoya Linkedin.
  8. Steven Farnsworth - Kepala Strategis Digital ing Jolt, Pemasaran Digital, Panganggit, Speaker. Twitter: @dewahoya Linkedin.
  9. Barry Feldman - Pamilik ing Feldman Creative, Speaker. Twitter: @Dewahoya Linkedin.
  10. Ann Handley - Kepala Konten ing Prof. Pemasaran, Panganggit Twitter: @dewahoya LinkedIn.
  11. Matt Heinz - Presiden ing Heinz Marketing Inc. Twitter: @SriwijayaAir
    LinkedIn
  12. Douglas Karr - CEO saka DK New Media, Kepala Marketing Officer ing CircuPress, Panganggit @douglaskarr LinkedIn
  13. Jason Keath - CEO Social Fresh. @jasonkeath LinkedIn
  14. Nichole Kelly - CEO ing Jelajah Media Sosial, Panganggit Digital SME, Speaker. @Nichole_Kelly LinkedIn.
  15. Dave Kerpen - CEO Kaya Lokal, Panganggit, Speaker. @DaveKerpen
    LinkedIn.
  16. Stephanie Sammons - Pendhiri Penasihat Kabel ™, Pangucap. @Dewahoya LinkedIn.
  17. David Meerman Scott - Strategi Pemasaran, Pembicara, Panganggit. @komangtrisanthy LinkedIn.
  18. Jason miller - Manajer Sr., Pemasaran Konten, Solusi Pemasaran LinkedIn. @Dewahoya LinkedIn.
  19. Lee Odden, CEO ing Pemasaran Online TopRank, Panulis, Speaker @sriwijayaf LinkedIn.
  20. Joe Pulizzi - Pendhiri ing Isi Marketing Institute, Panulis, Speaker. @JoePulizzi LinkedIn.
  21. Viveka Von Rosen - Pakar LinkedIn, Panganggit. @Dewahoya LinkedIn.
  22. Neal Schaffer - Panulis, Speaker @Dewahoya LinkedIn.
  23. Koka Sexton - Manajer Pemasaran Global Sr. ing LinkedIn. @kokasexton LinkedIn.
  24. Mike Stelzner - Pendhiri Pemeriksa Sosial Sosial, Panganggit @Mike_Stelzner LinkedIn.
  25. Todd Wheatland - VP Pemasaran ing Kelly Services, Panganggit, Speaker. @ToddWheatland LinkedIn.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4

    Ing artikel ing ndhuwur kaya sampeyan wis nyebutake sawetara prefaces babagan pemasaran media sosial; amarga alesan kasebut, aku mesthi bakal ndownload ebook sampeyan! Siji bab liyane sing wis dikirimake dhaptar wong sing apik tenan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.