Nguji Fitur Notifikasi Cuaca Anyar ing LinkedIn

LinkedIn Nambahake Fitur Cuaca

LinkedIn katon nyoba tes kabar cuaca ing area bar header. Wiwit wingi, liwat lambang informasi cuaca nuduhake manawa layanan kasebut "Daya dening sun365", produsen Ekstensi Google Chrome lan situs web dashboard cuaca sun365.me. Lan, ya, jarene "kekuwatan," dudu "tenaga."

LinkedIn Nambahake Fitur Cuaca

Iki katon kaya uji coba winates banget, utawa peluncuran sing alon banget, amarga aku ora bisa nemokake wong liya sing ndeleng fitur iki.

Pitakon gedhe yaiku, kenapa? Pendugaanku yaiku dheweke kudu yakin manawa luwih akeh wong sing bakal miwiti esuk karo LinkedIn utawa bisa nggawe situs kasebut "lengket." Kayane dijupuk dawa kanggo aku. Apa sampeyan mikir Apa iki fitur sing pengin sampeyan lakoni ing LinkedIn?

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Thx kanggo kiriman iki, Kevin. Aku ndeleng iki muncul ing kaca Twitter sawetara minggu kepungkur. Saiki esuk iki ing LinkedIn. Aku ora nginstal ekstensi Chrome iki. Ora yakin apa aku seneng utawa ora, nanging nganti saiki kayane ora ono gunane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.