Nuduhake Konten Sampeyan karo Komunitas Bisnis

linkedin

Akeh perusahaan kayata kita sing makarya ing komunitas Business to Business (B2B). LinkedIn wis dadi sumber daya sing ora larang regane kanggo nyambung, jaringan, nemokake lan nggawe sesambungan karo siji liyane. LinkedIn uga papan sing apik kanggo nuduhake lan nerbitake konten sampeyan kanggo nggawe pajanan kanggo perusahaan utawa merek sampeyan.

Pungkasan taun pungkasan, LinkedIn kanggo Penerbit dirilis Tombol Share sing cocog kaya ing Twitter Retweet or Facebook Kaya tombol… nuduhake kaca karo jaringan bisnis.

tombol sing gegandhengan s

Aku lali babagan tombol nganti aku weruh Blog Compendium. Sajrone sawetara menit, aku wis nginstal ing blog iki. Kanggo kaca sing dinamis, sampeyan bisa nggunakake fungsi WordPress permalink ing url-data elemen ing tag skrip.

Ing sawetara cara, nilai nuduhake informasi iki luwih penting ing LinkedIn tinimbang ing Facebook. Facebook bisa uga duwe nomer, nanging LinkedIn duwe wong sing dakkarepake DK New Media kanggo njaluk ing ngarepe.

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Sampeyan bisa nambah langsung menyang tema - ing kaca indeks utama, siji kaca… lan kaca liyane gumantung saka kompleksitas tema sampeyan! Yen ana ing kaca kanthi pirang-pirang postingan, sampeyan pengin ngowahi url data dadi permalink.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.