Pandhuan Komprehensif Nggunakake Navigator Sales LinkedIn

Pandhuan Navigasi Sales LinkedIn

LinkedIn wis merevolusi cara bisnis bisa saling nyambung. Ngoptimalake platform iki kanthi nggunakake alat Sales Navigator.

Bisnis saiki, ora preduli sepira gedhene utawa cilik, gumantung ing LinkedIn kanggo nyewa wong ing saindenging jagad. Kanthi luwih saka 720 yuta pangguna, platform iki saya akeh saben dina kanthi ukuran lan regane. Kejabi rekrutmen, LinkedIn saiki dadi prioritas utama para pemasar sing pengin nambah game pemasaran digital. Miwiti kanthi nggawe koneksi kanggo ngasilake lan nggawe nilai merek sing luwih apik, para pemasar nganggep LinkedIn minangka tambahan sing ora bisa diregani kanggo umume strategi marketing.

LinkedIn Kanggo Pemasaran B2B

Antarane liyane, LinkedIn duweni pengaruh banget marang pemasaran B2B. Kanthi meh 700 yuta bisnis saka 200+ negara sing ana ing platform iki, saiki dadi sumber daya sing luar biasa kanggo bisnis B2B. Panaliten nuduhake yen 94% saka pemasar B2B gunakake LinkedIn kanggo nyebar konten. Pendiri lan CEO perusahaan B2B nyoba dadi Pengaruh LinkedIn kanthi nggawe merek dhewe kanthi postingan crita kanggo nambah jangkauan organik, ningkatake kesadharan merek, lan akibate, ningkatake penjualan.  

Wakil penjualan ora ana ing mburi, dheweke nggawe corong penjualan ing LinkedIn sing pungkasane nyebabake generasi penjualan sing luwih dhuwur. Sales Navigator, alat kanthi LinkedIn dirancang kanggo njupuk proses iki menyang level sabanjure. LinkedIn Sales Navigator luwih kaya versi khusus LinkedIn dhewe. Nalika LinkedIn wis cukup efektif kanggo adol sosial, Sales Navigator nawakake luwih akeh fitur sing bakal ngidini sampeyan nemokake prospek kanthi luwih cepet ing ceruk. 

Tanpa mikir maneh, iki pituduh cepet kanggo mbantu sampeyan miwiti alat iki.

Apa Navigator Sales LinkedIn?

LinkedIn Sales Navigator minangka alat sade sosial sing nggawe sampeyan luwih gampang golek prospek sing cocog kanggo bisnis. Mengkono kanthi menehi pilihan nyaring jero adhedhasar rincian pangguna sing ngidini sampeyan mbukak telusuran majeng kanggo nemokake prospek sing tepat sing sampeyan butuhake.

Nggunakake Navigator Sales, wakil sales nggoleki liwat tombol utama, ngawasi kegiyatan, lan golek kontak sing padha sing bisa dituju. Iki nggawe dheweke bisa dadi langkah maju ing game kanthi nggawe pipa efektif kanggo ngasilake penjualan sing luwih apik.

Pakaryan adol modern (lan kita seneng). Pangguna Navigator Sales ngunggah + 7% kanthi tingkat win saka kegiatan jual modern.                                                                                          

Sakshi Mehta, Manajer Pemasaran Produk Senior, LinkedIn

Sadurunge nylametake panggunaan, ayo goleki apa Navigator Penjual kasebut sejatine dirancang kanggo sampeyan.

Sapa Sampeyan sing kudu nggunakake Navigator Sales LinkedIn?

LinkedIn Sales Navigator pancen sampeyan butuhake yen sampeyan dadi salesman B2B.

Sales Navigator minangka produk mbayar sing kasedhiya kanggo kabeh wong ing LinkedIn. Lengganan bisa beda. Sampeyan bisa milih model langganan individu, tim, utawa perusahaan miturut kabutuhan lan ukuran perusahaan sampeyan. 

LinkedIn Sales Navigator ngidini kita nemokake pamilik bisnis ing organisasi kasebut lan bukak sadurunge ndeleng enem produk sing beda supaya bisa ndeleng masalah kanthi beda lan pungkasane ngerti manawa ana sejatine solusi sing paling apik.                                                                                              

Ed McQuiston, VP Global Sales, Piranti Lunak Hyland

Ngerteni carane Hyland, Akamai Technologies, lan Guardian nggunakake LinkedIn Sales Navigator kanggo adol sosial.

Cara Nggunakake Navigator Sales LinkedIn

Miwiti saka dhasar Navigator Penjualan nganti paling migunani saka alat iki ing taun 2020, sampeyan kudu menehi komentar saka kabeh aspek. Mangkene carane miwiti.

1. Miwiti Uji Coba Gratis

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu sampeyan lakoni yaiku menyang Kaca Navigator Sales lan klik ing Miwiti Uji Coba Gratis pilihan LinkedIn ngidini sampeyan nggunakake Sales Navigator gratis sajrone 30 dina. Dadi, priksa manawa sampeyan njupuk kauntungan saka iku ing wulan kapisan.

Sampeyan kudu nyedhiyani informasi kertu kredit kanggo ndhaptar tawaran iki. Kajaba iku, sampeyan ora bakal dikenani biaya apa-apa yen mbatalake lengganan sadurunge masa uji coba rampung.

Banjur sampeyan bakal diarahake menyang situs web Sales Navigator, lan minangka platform liyane. Apa wae sing sampeyan tindakake ing kene, ora bakal mengaruhi akun LinkedIn sing normal.

2. Siapke Akun Sampeyan

Sawise ndhaptar akun, sampeyan kudu milih pilihan miturut sampeyan.

Sampeyan bisa nggawe pribadhi nyetel akun preferensi Sales Navigator kayata judhul kerja, vertikal, lan wilayah sing pengin dituju.

Tangkapan Layar Navigator Sales LinkedIn

Kaping pisanan, Navigator Penjualan bakal menehi pilihan kanggo nyimpen koneksi LinkedIn sing ana sadurunge. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nyelarasake Sales Navigator karo Salesforce utawa Microsoft Dynamics 365 kanggo ngimpor kabeh kontak lan akun. Ana uga akeh opsi liyane nggabungake LinkedIn karo aplikasi liyane yen sampeyan nggunakake CRM liyane. 

Ing jalur iki, sampeyan wis rampung karo bagean wiwitan kanggo nyiyapake akun. Sampeyan saiki bisa ndeleng lan nyimpen perusahaan sing disaranake Sales Navigator. Nyimpen perusahaan ing akun sampeyan ngidini sampeyan ngetutake update, nglacak petunjuk anyar, lan nampa warta khusus perusahaan.

Iki nggawe sampeyan duwe informasi apik sadurunge obrolan kaping pisanan karo calon pelanggan. Nanging, yen sampeyan durung yakin perusahaan sing bakal disimpen, sampeyan bisa ngilangi bagean iki lan mengko nambah.

Pungkasan, sampeyan kudu ngisi informasi babagan jinis petunjuk sing digoleki. Kanggo iki, sampeyan bisa ngetik informasi babagan wilayah sales, minat industri, lan fungsi kerja sing sampeyan targetake. 

3. Temokake Prospek lan Prospek

Babagan sabanjure sing kudu ditindakake sawise rampung karo pilihan akun sampeyan yaiku nggoleki prospek lan nggawe dhaptar timbal. Cara sing gampang kanggo nindakake iki yaiku nggunakake Lead Builder - alat ing Navigator Sales sing nawakake filter telusuran sing luwih maju. Kanggo sapa wae sing nggunakake Navigator Sales, ngerti carane nggunakake Lead Builder minangka langkah penting. 

Kanggo nyaring kriteria telusuran, sampeyan bisa nggoleki judhul utawa perusahaan tartamtu. Yen wis rampung nyetel parameter telusuran, klik ing pilihan Telusuran kanggo ndeleng asil. Sales Navigator bakal menehi asil data luwih akeh tinimbang sing ditemokake ing versi standar LinkedIn. 

Sajrone saben asil, sampeyan bakal nemokake Simpen minangka Lead pilihan Sampeyan bisa nggunakake iki kanggo nyimpen prospek sing relevan. Goleki prospek kanthi wicaksana tinimbang milih wong sing acak saka bat.

telusuran navigasi salesin

Langkah sabanjure yaiku nyimpen timbal menyang akun. Ing kene, akun waca perusahaan sing pengin sampeyan tindakake supaya bisa ngupayakake perkembangan paling anyar.

Ing sisih kiwa kaca, sampeyan bakal nemokake sawetara pilihan nyaring, kalebu industri, sebutan, jeneng ngarep lan pungkasan, kode pos, ukuran perusahaan, level senioritas, lan pengalaman bertahun-tahun.

Kajaba iku, Sales Navigator uga nyedhiyakake fitur sing diarani TeamLink. Sampeyan bisa nggunakake TeamLink kanggo nyaring asil kanggo ndeleng sambungan kreteg utawa tim. Yen TeamLink nyathet sambungan pribadi antarane prospek lan anggota tim, sampeyan bisa njaluk sambungan sampeyan babagan perkenalan. Pungkasan, sawise sampeyan nambahake prospek minangka lead, sampeyan bakal bisa ndeleng ing tab Leads.

4. Nyaring Preferensi Penjualan

Ing kaca setelan profil Sales Navigator, sampeyan bakal weruh Preferensi Penjualan ing tengah. Saka kene, sampeyan bisa nyuda dhaptar klien sing cocog adhedhasar industri, geografi, fungsi, lan ukuran perusahaan.

Preferensi Filter Navigator Penjualan LinkedIn

Preferensi iki bakal katon kapan sampeyan priksa profil prospek. Lan LinkedIn uga bakal nuduhake rekomendasi utama adhedhasar preferensi sing sampeyan atur.

Iki minangka fitur prospek sing paling efektif ing Sales Navigator. Sampeyan uga bisa mbukak telusuran majeng ing akun utawa akun. Ana luwih saka 20 filter telusuran sing bisa ditrapake kanggo telusuran. Iki kalebu tembung kunci, judhul, lapangan perusahaan lan liya-liyane.

5. Priksa Priksa sing Disimpen

Ing homepage Sales Navigator, sampeyan bisa nglacak kabeh update lan warta anyar sing relevan karo petunjuk sing disimpen. Sing apik babagan Sales Navigator yaiku sampeyan bisa ndeleng nganyari sanajan saka wong sing dudu sambungan sampeyan. Kanthi kabeh pemahaman babagan prospek sampeyan, sampeyan bisa nulis pesen InMail (pesen langsung) sing luwih apik kanggo narik kawigaten.

Kajaba iku, yen sampeyan pengin nyuda arene pembaruan, gunakake filter kasebut ing sisih tengen kaca. Ing tab Akun, sampeyan bakal bisa ndeleng dhaptar perusahaan sing wis disimpen. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan perusahaan, klik ing pilihan View Account. Ing kana, sampeyan bisa nemokake uga nambah akeh wong lan nemokake informasi paling anyar babagan perusahaan kasebut. 

Kajaba iku, sampeyan bisa ngeklik opsi 'Kabeh Karyawan' kanggo ndeleng sapa sing kerja karo perusahaan kasebut. Iki minangka fitur sing intuisi amarga sampeyan bisa nyambung karo sapa wae ing perusahaan kapan wae.

6. Mbangun Kontak

Ing jalur iki, sampeyan wis ngidentifikasi prospek lan aktif ngetutake pangembangane. Saiki, kepiye sampeyan ngubungi?

Strategi paling apik sing sampeyan bisa nggunakake kanggo tetep kontak karo akun utama yaiku ngirim pesen sing relevan lan tepat wektu. Kanthi pitulung saka Navigator Sales, sampeyan bisa dadi luwih anyar karo kegiatan LinkedIn sing tuku.

Sampeyan bisa ngerti kapan kudu nyedhaki lan ngirim InMails. Pesen kerajinan lan gawe template kanthi cara ngundang diskusi sing konstruktif. Lan pancen jinis strategi nggawe sesambungan sing mbukak dalan kanggo sukses ing penjualan sosial.

Nanging, Navigator Penjualan LinkedIn duwe kerugian cilik. Sampeyan kudu nggayuh saben pandhuan kanthi manual. Iki bisa dadi akeh wektu. 

Salah sawijining cara kanggo ngindhari tugas pajak iki yaiku kanthi otomatis proses olahpesen sampeyan. Sampeyan bisa nindakake kanthi nggunakake alat otomatis LinkedIn.

Elinga yen ora kabeh alat otomatis aman. Yen sampeyan pengin keamanan lan efisiensi dijamin, paling apik sampeyan milih Expandi kanggo proses otomatisasi sade sosial sampeyan. Expandi njamin keamanan akun sampeyan kanthi ngetrapake watesan keamanan internal kanggo tindakake lan panjaluk sambungan, ngirim pesen sajrone jam kerja sing dijadwalake, lan mbusak undhangan sing ditundha kanthi mung siji klik. 

Kita ngerti manawa adol lan prospek sosial bisa dadi beban banget yen sampeyan ora nggunakake alat sing pas utawa sumber sing paling apik. Nggunakake platform kaya LinkedIn Sales Navigator ngidini sampeyan nggawe dhaptar prospek gedhe kanthi cepet uga kanthi gaweyan minimal. Sampeyan banjur bisa njupuk dhaptar kasebut lan ngimpor menyang Expandi, sing bakal nindakake tugas sing mbutuhake wektu kanggo sampeyan.

7. Wawasan Pengaruh Saka Navigator Sales

Ana sawetara fitur ing Sales Navigator sing bisa digunakake yen sampeyan ngerti cara nggunakake kanthi bener. Contone, yen sampeyan butuh petunjuk anyar, Sales Navigator bisa menehi saran babagan adhedhasar informasi lan panggunaan profil sampeyan.

Maneh, yen sampeyan duwe prospek sing apik nanging bisa dijaga tinggi, Sales Navigator ngidini sampeyan menehi cathetan lan tag menyang profil pelanggan. Uga disinkronake karo CRM sampeyan.

Menapa malih, yen sampeyan kepincut karo marketing LinkedIn mlebu, Sales Navigator bakal menehi visibilitas sing akeh. Dadi, sampeyan bisa ndeleng sapa sing nembe ndeleng profil sampeyan. Kanthi mangkono, sampeyan bisa ngerti sapa sing wis minat karo sampeyan lan organisasi sampeyan.

8. Nilai Prospek Penawaran

Ing LinkedIn, prospek sing ngisi Kepentingan bagean profil sing sejatine nggawe sampeyan pinunjul. Kanthi basis iki, dheweke nyedhiyakake dhaptar kabeh topik sing bisa digunakake minangka:

  • Dhiskusi dhasar kanggo ngerti kapribadian lan prioritas luwih apik
  • Peta dalan kepiye perusahaan lan produk bisa nyukupi kabutuhane

Ngerteni apa sing dikarepake minat lan ngerti carane produk bisa menehi nilai sing digoleki minangka pendekatan sing apik. Sampeyan bakal menehi tangan gedhe kanggo para pesaing sing ora peduli kanggo nggawe pribadi pendekatane.

9. Tambah Ekstensi Navigator Sales menyang Chrome

Trik sederhana sing ngirit wektu lan tenaga sampeyan akeh. Ekstensi Chrome Sales Navigator ngidini sampeyan ndeleng profil LinkedIn saka njero akun Gmail. Kajaba iku, ekstensi iki uga bisa nuntun sampeyan babagan topik pambuka es, nyimpen petunjuk kanggo sampeyan, lan nuduhake data TeamLink.

kesimpulan

Yen sampeyan wis maca babagan iki, bisa uga ana siji pitakon sing sampeyan pengin takon:

Apa LinkedIn Sales Navigator regane dhuwit?

Kanggo mangsuli cekak, ya. Nalika organisasi bisnis lan sales cilik luwih dhisik kudu nyoba versi gratis kanggo ngerteni manawa bathi saiki, bisnis luwih gedhe mesthine nggunakake platform iki kanggo pipa penjualan sing luwih apik lan alur kerja sing luwih efisien.

Demo Navigator Penjualan LinkedIn Expandi Otomatisasi LinkedIn

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.