Kepiye Alignment Penjualan lan Pemasaran Nggawe Hasil B2B sing Luwih Apik ing LinkedIn

Penjualan lan Alignment Pemasaran

Karo kabar saka Algoritma Facebook diganti ngremukake bareng data bisnis, aku wis meh mandheg nggunakake Facebook kanggo upaya B2B - kajaba yaiku pemasaran acara. Aku uga nambah panggunaan LinkedIn kanthi luwih akeh kanggo nerbitake konten lan aku bakal ndeleng akeh panjaluk sing dakkirim kanggo koneksi lan keterlibatan.

Amarga LinkedIn sejatine dibangun kanthi tujuan bisnis, aku ora yakin kenapa aku ora luwih akeh nyawisake wektu lan gaweyan kanggo aku lan klien B2B. Pancen dadi target kanggo aku saiki!

LinkedIn bubar nerbitake infographic, Kepiye Platform LinkedIn Nguatake Kekuwatan Alignment Sales-Marketing. Infographic nyedhiyakake skenario digital sing sampurna babagan cara penyelarasan marketing lan sales bisa mbantu ngarahake luwih akeh lan konversi kanggo perusahaan.

  • Nalika prospek ndeleng konten sing disponsori ing LinkedIn, luwih cenderung 25% mbukak panjaluk inMail merek sampeyan
  • Nalika prospek ndeleng luwih saka 10 kesan kanggo konten sing disponsori, kemungkinan nanggepi 1.38x luwih gedhe tinimbang mung ndeleng kaping siji
  • Prospek sing dikembangake kanthi pemasaran ing LinkedIn 10 kali luwih bisa nampa panjaluk sambungan saka anggota tim penjualan

Sajrone pirang-pirang taun, kita terus ngawasi perusahaan kanthi penjualan lan penyelarasan pemasaran sing paling apik kanthi efektif bisa narik minat lan konversi paling akeh menyang perusahaan. Pramila kita paneliti babagan strategi konten para klien. Kita pengin ngasilake konten sing bisa didol, ora bakal ngalang-alangi. Iki kedadeyan liwat ngrungokake tim sales babagan keberatan prospek, alangan, tantangan, lan ekspektasi.

Nalika ngasilake konten sing migunani kanggo prospek, mbantu riset solusi, lan melu nggawe keputusan - kabeh nalika mbedakake klien saka kompetisi - kita bakal bisa nemokake asil sing apik. Sampeyan uga bakal!

Pengin entuk crita lengkap babagan carane LinkedIn bisa dadi unggul sales and marketing alignment?

Download Pasangan Daya: Kepiye Alignment Penjualan lan Pemasaran Nggawe Bisnis Sampeyan Ora Bisa Ditanggepi

Kekuwatan Penjualan lan Pemasaran LinkedIn

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.