10 Tips Profil LinkedIn Kanggo Sukses Jaringan

pucuk linkin

Infographic saka SalesforLife iki fokus ing carane profil LinkedIn bisa dioptimalake kanggo adol. Miturut kula, saben profil LinkedIn kudu dioptimalake kanggo didol ... yen ora, kenapa sampeyan ing LinkedIn? Nilai ing profesi sampeyan mung regane kaya jaringan profesional sampeyan.

Mangkene, aku yakin akeh wong sing ngrusak kanthi nyalahake platform utawa ora ngoptimalake profil LinkedIn. Salah sawijining praktik sing dakkarepake mandheg yaiku nyoba nyambung karo wong sing sampeyan ora ngerti. Aku ngerti yen sampeyan pengin nambah jaringan, nanging undhangan kosong dudu sarana nglakoni. Sambungake karo aku liwat media sosial, coba pacelathon, dakwartakake manawa hubungane karo sampeyan bisa uga regane - lan aku bakal bisa nyambung!

Profil LinkedIn sampeyan ora bisa dadi resume - dudu babagan prestasi utawa babagan kuota sing sampeyan remuk. Nanging, kudu fokus ing customer, fokus karo nilai sing bisa sampeyan tawakake kanggo calon prospek lan pembeli. Wangsulan pitakon iki: kepiye cara aku bisa nulungi para pembeli? Mangkene carane nggawe profil LinkedIn sing sampurna kanggo Jual Sosial.

Cara Ngoptimalake Profil LinkedIn Sampeyan

  1. Foto sing Nyata - Aku ora nyambung menyang gambar kartun utawa gambar kosong. Praupan sampeyan minangka fitur sing paling dingerteni, lebokake kanthi online. Aku wong tuwa, tuwa, lemu ... Aku isih masang foto kanthi online.
  2. Judhul Sampeyan - Judhul posisi ora nyedhiyakake nilai sing sampeyan nggawa wong liya. Aja kakehan laut lan aja nganti dadi jutawan.
  3. Nerbitake Konten - Nyedhiyakake konten sing relevan kanggo pengunjung supaya bisa ngenali keahlian ing industri sampeyan.
  4. Polandia Ringkesan Sampeyan - Judhul sampeyan narik kawigaten, saiki wayahe menehi warna lan ajakan kanggo tumindak.
  5. Nuduhake Konten Visual - Nalika pengunjung mindai kaca sampeyan, nyedhiyakake sawetara konten visual sing narik kawigaten lan mbedakake profil sampeyan saka liyane.
  6. Pengalaman karo Asil - Riwayat kerja sampeyan ora preduli asil sing sampeyan lakoni ing posisi kasebut.
  7. Endorsements - Nalika wis kakehan lan ora diremehake, profil sing ora ana dukungane ora bisa dideleng kanthi visual. Goleki duweke!
  8. Rekomendasi - Ora kaya dukungan, kolega sing butuh wektu kanggo nggawe rekomendasi sing pantes banget migunani.
  9. Tambah Publikasi - Apa sampeyan nuduhake lan nulis ing panggon liya? Priksa manawa nambah bagean kasebut menyang profil LinkedIn supaya para pengunjung bisa ngerti keahliane.
  10. Penghormatan & Penghargaan - Kita urip ing jagad sing keterlibatan sosial lan sipil minangka faktor penting kanggo nemtokake jinis sampeyan. Yen sampeyan wis dingerteni, bareng.

Priksa manawa ndeleng profil sampeyan kaya sing dideleng masarakat lan sambungan supaya sampeyan bisa nambah lan ngoptimalake profil. Ing sisih tengen, LinkedIn malah nyedhiyakake ukuran profil profil sampeyan… gunakake! Aku uga nyaranake nganyarke kanggo langganan mbayar kanggo LinkedIn. Kajaba mbedakake profil lan nambah visibilitas, nyedhiyakake sawetara alat sing apik kanggo ngenali sapa sing ndeleng profil sampeyan lan kepiye sampeyan bisa komunikasi karo wong liya.

Tips Profil LinkedIn

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.