Pandhuan Ultimate kanggo Nggawe Profil LinkedIn sing Sempurna

Pandhuan Kanggo Nggawe Profil LinkedIn sing Sempurna

Saiki ana akeh kerusuhan ing sektor bisnis. Aku wis ndeleng akeh bisnis cilik sing nyedhiyakake sumber daya pemasaran sajrone pandemi lan kunci sing gegandhengan. Nanging, aku uga nate ngupayakake korporasi perusahaan ngupayakake golek bakat lan keahlian sing berpengalaman.

Aku wis menehi saran marang akeh wong ing industriku supaya fokus fokus ing profil lan pengalaman LinkedIn menyang perusahaan sing luwih gedhe. Ing gejolak ekonomi, perusahaan sing duwe kanthong jero bisa nemokake kesempatan kanggo nandur modal, nyewa, lan nyiapake fase pertumbuhan sabanjure. Usaha cilik ora duwe sumber daya kanggo nindakake iki.

Kita wis nerbitake sawetara pandhuan infographic ing Profil LinkedIn, kalebu Tips Profil Linkedin lan Ngoptimalake a Profil LinkedIn kanggo Jual Sosial, nanging iki Lembar Cheat Ultimate saka Proyek Leisure minangka sumber sing lengkap lan apik banget kanggo mesthekake sampeyan maksimal ngoptimalake LinkedIn kanggo jaringan lan telusuran proyek.

Apa sampeyan ngerti profil Linkin sing dioptimalake kanthi 40 kali luwih bisa nampa kesempatan kerja?

Pakaryan Leisure

Pandhuan Utama kanggo Profil LinkedIn kalebu 7 Langkah

  1. Blueprint Profil sing Sampurna - Goleki dhewe dadi fotografer profesional kanggo njupuk sawetara kepribadian ing foto kasebut, lan isi kabeh kolom sing ditindakake LinkedIn!
  2. Ukuran Gambar - Ukuran gambar paling apik katon apik ing piranti apa wae, priksa manawa sampeyan kudu ngetutake spesifikasi sing diwenehake LinkedIn lan dhaptar ing ngisor iki ing infographic.
  3. Outreach kanggo Rekomendasi - Yen ana wong sing ngandhani babagan hebat wis rampung, takon rekomendasi liwat LinkedIn! Dheweke bakal digandhengake karo saben fungsi kerja sing wis sampeyanisi.
  4. Fitur LinkedIn sing Didhelikake - Gabung Klompok, Gawe Cathetan ing LinkedIn lan priksa manawa pamer Presentasi Slimaxare ing kana!
  5. Temokake ing LinkedIn - Ngatur URL sampeyan, gunakake judhul sing dioptimalake kanggo judhul proyek, lan link bali menyang situs web lan sosial.
  6. Tips Saben Dina LinkedIn - nyedhiyakake regane, nuduhake saran, nyambungake jaringan menyang lead, lan dadi pramugari sing apik kanggo jaringan sampeyan bakal mbantu sampeyan dadi master LinkedIn.
  7. Amanake Profil Sampeyan - Luwih akeh wong sing dadi target skema phishing lan target kanggo hacking brute force. Aktifake otentikasi 2-faktor supaya masarakat ora bisa ngrampok akun sampeyan.

Yen sampeyan kanthi cepet ngupayakake posisi anyar lan pengin nambah kasempatan, sampeyan uga pengin nandur modal LinkedIn Premium. Nyedhiyakake luwih akeh visibilitas ing njero telusuran internal lan ngidini sampeyan luwih akeh nggayuh fitur ing ngisor iki:

  • Pesen InMail - gampang nyambung karo manajer hiring.
  • Sapa sing Ndeleng Profil Sampeyan - deleng sapa sing wis ndeleng profil sampeyan sajrone 90 dina kepungkur.
  • Kursus Sinau LinkedIn - akses luwih saka 15,000 Kursus Pembelajaran LinkedIn sing dipimpin ahli kanggo ngasah katrampilan sampeyan utawa sinau sing anyar.
  • Preparasi Wawancara - wenehi kapercayan lan pinunjul kanggo nyewa manajer kanthi pitakon wawancara paling dhuwur, jawaban wawancara sing disetujoni ahli, lan liya-liyane.


Lembar cheat Linkedin paling dhuwur
Lembar cheat Linkedin utama 1
Lembar cheat Linkedin utama 2
Lembar cheat Linkedin utama 3
Lembar cheat Linkedin utama 4
Lembar cheat Linkedin utama 5
Lembar cheat Linkedin utama 6
Lembar cheat Linkedin utama 7
Lembar cheat Linkedin utama 8


Infographic dening Leisure Jobs, omah keramahan, olahraga lan lowongan kerja ing Inggris.

5 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.