Apa Sampeyan Pancene ana 1% LinkedIn?

linkedin

Angka. Kadhangkala dheweke pancen nyetir kacang. Dina iki minangka conto sing apik. LinkedIn ngirim email sing matur suwun karo anggota sing ana ing persentase profil sing paling dhuwur sing dideleng. Iki kunci ... profil dideleng. Mangkene kaya email ... pujian saka kanca Daren Tomey:

Daren Tomey

Daren minangka pangisi daya hard lan pancen ana ing klub eksekutif penjualan 1% ing saindenging negara. Aku ora bakal njupuk sing adoh saka dheweke. Pitakoné kenapa profil Daren dadi salah siji sing paling dhuwur? Lan kepiye sampeyan bisa mlebu klub 1 persen?

Setengah persamaan sederhana, lan setengah angel.

  1. Kaping pisanan, Daren dikenani biaya penjualan ing Zmags - an platform penerbitan digital (lan klien). Adol kasar. Turnover dhuwur lan perusahaan mesthi ana looking kanggo bakat. Kuncine ing kene yaiku looking. Nggoleki = pandeleng. Dadi, lebokake manajemen penjualan utawa eksekutif penjualan ing profil sampeyan lan sampeyan bakal mundhak. Ing jaringanku, umume persentase paling dhuwur yaiku adol.
  2. Kapindho, kerja keras kanggo nyambung ing LinkedIn. Daren ngerti kabeh wong ing negara kasebut saka saben perusahaan utama. Dheweke dadi jaringan sing luar biasa lan duwe hubungan akeh. Dheweke dihormati ing industri perangkat lunak lan teknologi lan sapa pamimpin penjualan. Ing sambungan liyane, luwih becik kemungkinan profile dideleng.

Buzzfeed nindakake tugas sing apik ngrusak nomer lan ngritik kanthi bener babagan nuduhake sabanjure sing kedadeyan ing web sosial. Kampanye iki minangka shill… manipulasi wong supaya bisa nuduhake merek LinkedIn - sing kabukten nyata ing komunikasi njaba.

Iki minangka jinis kampanye sing ndadekake saya gampang. Persentase minangka nomer konyol sing ora ana artine ... pancen ora ana apa-apa. Yen sampeyan dadi superstar ing lapangan sampeyan sing pilih babagan sing sampeyan sambungake ing LinkedIn, sampeyan ora entuk salah siji saka email kasebut. Nanging yen sampeyan ana ing industri kanthi rekrutmen sing abot karo jaringan gedhe… lan sampeyan entuk tugas banget ... sampeyan isih nampa salah sawijining email kasebut.

Reputasi bakal dikutuk, disetujoni dibuwang… cukup ngandhani wong sing spesial mula dheweke nuduhake. Lan makarya tanpa cacat.

Ngelingake aku salah siji kaosku: Sampeyan istimewa. Kaya dene wong liya.

15 Komentar

  1. 1

    Doug apik lan mikir bisa nggawe provokasi nalika kampanye iki cilik - apa tujuane supaya wong-wong mikir babagan 1% utawa 5% utawa 10% iki - aku pancen luwih menarik tinimbang sing dakkira ndeleng profilku? Lan mung $ 16 (utawa luwih) - Aku bisa ngerteni.

    Becik ngerti pirang-pirang dhaptar premium sing diduweni 🙂

  2. 3

    Matur nuwun kanggo mriksa iki. 5% curiga. Aku semi aktif, nanging ora cukup kanggo njamin sing paling dhuwur ing ndhuwur. Duncan duwe titik apik ing ngisor iki - aku kepengin weruh pira premium sing didol?

  3. 4
  4. 7

    Douglas, pos sing apik. Sanalika entuk 5%, aku mikir "Aku siji saka 10M… ora istimewa.) Aku tundhuk nuduhake ing LinkedIn (mung); nanging aku ora mbayar layanan premium kanggo ngerteni luwih lengkap. Mungkin sampeyan kudu nggunakake bagean komentar iki kanggo ndeleng apa reaksi wong liya…

  5. 9

    Pikiranku persis. Aku wis krungu manawa polisi sing wis nindakake rutinitas "polisi sing apik, polisi ala" sajrone wawancara dhewe. Dadi, aku uga skor 5% saka LinkedIn. Sanajan aku ngerti yen stat kasebut ora bisa ditemokake (aku ora ngerteni * akeh tampilan) kepiye wae aku kepeksa tweet babagan iki! Aku ngempet.

  6. 10

    Aku cukup aktif ing LinkedIn lan uga duwe tujuan kanggo nambah jaringan. Aku ngerteni informasi kasebut akeh lan kampanye pemasaran jenius. Aku mung pengin mikir. Doug, sampeyan duwe gelas setengah kosong babagan iki. Iku mung panganan sing bisa dipikirake ... 1%, 5% utawa 10% saka 200 yuta minangka klompok gedhe sing bakal dikembangake, ya. Nanging, informasi sambutan. Aku tweet pengumumanku ... dak kira keren. Lan minangka peminat pemasaran lan penjualan, aku uga seneng dadi bagean saka inisiatif pemasaran utawa penjualan sing inovatif (lan nyenengake). Lan sejatine, aku bisa uga wis tweet sawetara bab-bab sing kurang apik sadurunge. Obrolan sing wis diwiwiti babagan iki mung minangka pemasaran sing luwih kuat sing diwiwiti saka woro-woro LinkedIn menyang profil sing paling apik. Aku mikir sampeyan bisa uga muter ing tangane.

    Nanging, aku ngerti banget karo pandangan sampeyan, pancen apik banget yen ndeleng prekara saka sudut pandang wong liya. Matur nuwun kanggo miwiti diskusi iki!

  7. 11

    Pos sing apik. Aku nampa email sing ngandhani yen aku ana 5% lan aku ditarik maneh - poin kasebut jumbuh karo sing dakkarepake. Nalika aku ngerti babagan pemasaran, kasunyatane yaiku jujur ​​luwih penting tinimbang nyoba nggawe pangguna krasa anget lan kabur ing njero.

  8. 12
  9. 14

    Sampeyan (lan aku) dudu kalebu 1% anggota LinkedIn paling dhuwur.

    Sampeyan kalebu 1% profil sing paling akeh ditonton ing antarane anggota, profil duplikat, wong sing mlebu log lan lali, wong sing wis mati, hoaxsters, scammer lan spammer.

    Nanging, kita kabeh ora ana gunane, mula digunakake. Apik kanggo kita!

  10. 15

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.