Pira Wajah ing Email Paling Anyar Sampeyan?

wong liya

Aku entuk luwih saka 100 email sing relevan saben dina… aku ngerti yen rada ngganggu. Utamane ngganggu nalika email pancen ora cocog. Kaya ngono karo email LinkedIn sing ngandhani babagan wong-wong ing jaringan sing wis ngganti judhul kerja. Aku ora bisa ngindhari praupan lan klik-tayang kanggo mriksa apa sing kedadeyan karo para karyawan lan karier kasebut. Aku yakin manawa email LinkedIn iki duwe salah sawijining tarif klik-tayang paling dhuwur ing industri email.

Aku entuk email sedina muput saka jejaring sosial kanthi jeneng lan pangowahan status wong, nanging aku arang luwih jero. Yen ana foto, aku langsung gumun lan kudu ngeklik. Aku kaget ... apa sampeyan wis ndeleng statistik babagan CTR email kanthi foto (dudu foto stock) wong? Pendugaanku yaiku yen sampeyan sijine pasuryan nyata ing email sampeyan, sampeyan bisa uga bakal entuk asil nyata.

email sing ana gandhengane

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.