LinkedIn Nggawe Demografi Situs Web Linkedin

Demografi Situs web LinkedIn

LinkedIn ngluncurake fitur anyar sing apik ing minggu ngarep, Demografi Situs web LinkedIn. Demografi Situs Web nggunakake data saka 500+ yuta anggota LinkedIn kanggo menehi wawasan babagan pengunjung situs web perusahaan kanthi cara sing ngurmati privasi anggota.

Nampilake antarmuka sing gampang diwaca ing Manajer Kampanye LinkedIn, Demografi Situs Web ngidini sampeyan nyaring pamirsa situs web kanthi 8 dimensi profesional individu, kalebu:

  • Jeneng pegawean
  • Industry
  • Senior kerja
  • Fungsi padamelan
  • Company
  • Ukuran perusahaan
  • Lokasi
  • Negara

Demografi Situs Web bakal ngidini sampeyan nyaring miturut sawetara tanggal kanggo ngerti manawa kampanye pemasaran anyar kasebut ningkatake lalu lintas saka segmen pamirsa sing dikarepake. Menapa malih, sampeyan saiki bisa ndeleng manawa sampeyan wis narik prospek kolam anyar ing situs web sampeyan. Kanthi wawasan kasebut, sampeyan bisa nggawe konten pemasaran anyar sing dirancang kanggo luwih resonasi karo pamirsa.

Demografi Situs Web LinkedIn miturut Judhul Pakaryan

Contone, umpamane sampeyan mbukak pemasaran kanggo bisnis IT lan target tradisional eksekutif teknologi adhedhasar AS. Nggoleki dashboard Demografi Situs Web, sampeyan nemokake manawa eksekutif layanan kesehatan EMEA ngunjungi kaca produk luwih saka sing sampeyan bayangake. Kanthi ilmu iki, sampeyan bisa nyetel strategi pemasaran kanggo target pamirsa sing mentas ditemokake.

Demografi Situs Web menehi sawetara pemahaman sing migunani babagan macem-macem segmen situs web internasional. Iku mbantu kita ngerti kanthi jelas yen nggayuh pamirsa sing bener kanthi strategi pemasaran web lan uga menehi kajelasan babagan pamirsa web ing kabeh siklus urip pelanggan. Bhanu Chawla, Kepala Strategi Digital, Sudut OnDemand

Demografi Situs Web LinkedIn minangka langkah utama kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan pemasaran kanthi luwih akeh kanggo ngembangake bisnis sampeyan. Kanthi kemampuan kanggo nglumpukake wawasan sadurunge, sajrone utawa sawise kampanye, sampeyan bisa nambah strategi lan njupuk keputusan pemasaran kanthi luwih cerdas.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.