LinkedIn Nggawe Pembaruan sing Disponsori

Linkin disponsori

LinkedIn wis nyoba nganyari disponsori karo perusahaan kaya Hubspot, Adobe, Lenovo, Xerox lan American Express… saiki lagi dibukak kanggo kabeh wong. Iki bakal dadi cara efektif kanggo perusahaan B2B ngenali lan target prospek kanthi upaya pemasaran konten ing LinkedIn.

keuntungan Nganyari Sponsor LinkedIn

  • Ningkatake kesadharan lan wujud persepsi - solusi pemasaran kanggo nambah kesadaran kanthi cepet lan mbentuk pemahaman merek, produk, lan layanan sampeyan.
  • Ndhuwur kualitas drive - Gawe petunjuk kualitas kanthi nuduhake wawasan sing digoleki para profesional. Tonton konten sing nyebar liwat nuduhake peer sing kedadeyan alami ing LinkedIn.
  • Mbangun sesambetan - Nerbitake konten sampeyan karo Pembaruan sing Disponsori kanggo nggawe nilai lan nggawe kapercayan sing nyebabake obrolan lan hubungan pelanggan sing luwih jero.

Pratinjau nganyari-disponsori Linkin

Pembaruan sing Disponsori LinkedIn fokus menyang kaca perusahaan LinkedIn dadi luwih becik duwe persiyapan Kaca Perusahaan yen durung.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.