LinkedIn Nggawe Pribadi karo Crita

link ditingkat profil

Paling anyar, aku wis ngentekake luwih akeh wektu ing LinkedIn tinimbang jaringan media sosial liyane. Aku bubar nandur modal ing akun Premium supaya bisa riset sapa sing mriksa profilku uga bisa nambah efisiensi jaringan karo organisasi target. Akun Premium duwe fitur tambahan yaiku tata letak meningkat lan tampilan sing luwih apik ing asil telusuran. Platform sudhut, kurasi artikel LinkedIn uga wis apik - aku bakal nggatekake saben email sing dikirim.

Iki mung pendapatku, nanging aku yakin LinkedIn wis pindhah saka pendekatan bisnis menyang bisnis menyang pemasaran lan ngembangake platform dadi pendekatan jaringan profesional saka profesional. Kampanye merek paling anyar, Gambar Dhewe, nduwe langsung strategi iki kanthi pendekatan crito sing hebat babagan cara nggunakake platform kasebut. Sarah Acton, direktur pemasaran merek ing LinkedIn nulis babagan strategi ing blog dheweke.

Kaya dene pasar Apple apa sing bisa ditindakake kanthi aplikasi lan perangkat keras, LinkedIn pemasaran apa sing sampeyan bisa entuk nalika nggunakake platform. Nggunakake anggota nyata lan crita nyata pancen luar biasa amarga nutulake para pamirsa kanthi emosional - kunci sukses ing strategi pemasaran crita.

Kampanye Gambar Gambar Dhewe LinkedIn minangka pendekatan unik kanggo LinkedIn, amarga ora mung ngrayakake prestasi anggota LinkedIn (luwih saka 300 yuta ing saindenging jagad), nanging ngluwihi aspek fungsional profil LinkedIn lan nyorot emosi sing ana gandhengane karo tujuan karir. lan perjalanan kanggo nggayuh gegayuhan bocah. Kampanye iki minangka kaping pisanan LinkedIn nggunakake anggota nyata kanggo kampanye merek, nampilake 9 anggota LinkedIn saiki lan crita kanggo kampanye kasebut. Liwat kampanye anyar iki, LinkedIn luwih nemtokake ora mung minangka alat profesional, nanging kompas moral sing nuduhake kepiye LinkedIn bisa menehi inspirasi kanggo pangguna lan nggawe hubungan sing migunani.

Aku menehi saran marang akeh kolega sing isih enom supaya kerja lan polesan profil LinkedIn, nggedhekake konten sing dituduhake, lan nggarap jaringan. Minangka pamilik bisnis, aku ngerti yen regane bisnis bisa diarahake langsung karo nilai jaringanku. LinkedIn minangka cara paling apik kanggo profesional kanggo ngontrol takdir, narik kawigaten pamirsa target sing bener, lan sesambungan karo wong-wong mau kanggo entuk asil bisnis sing diidham-idhamake.

Kita uga wis menehi saran marang klien supaya nganggo crita ing ngisor iki minangka fokus utama konten lan strategi sosial. Kemampuan kanggo nglumpukake crita - liwat teks, perumpamaan, utawa video, saiki dadi gampang. Lan luwih akeh crita sing bisa dicritakake, luwih akeh kemungkinan calon pelanggan bakal ndeleng lan melu crita amarga padha karo kahanane. Nyritakake babagan fitur utawa mupangat sampeyan minangka salah sawijining perkara, nanging yen ana pelanggan ngrembug babagan cara ngowahi bisnis utawa pribadine, mula bisa ditindakake!

Aku ngarep-arep bisa ndeleng asil saka merek lan strategi crita iki! Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa nuduhake crita karo LinkedIn kanthi ngirim ing sisih ngisor Gambar Dhewe kaca kampanye!