LinkedIn Ngembangake Fungsi Halaman Perusahaan

Kaca Perusahaan LinkedIn

Nalika Facebook umume nilarake kaca kanggo entuk organik, katon LinkedIn njupuk kesempatan kanggo mbantu bisnis ndorong keterlibatan sosial kanthi tambahan sawetara fitur anyar sing apik ing kaca profil perusahaan.

Komunitas minangka inti saka sukses saben bisnis. Karyawan, mitra, pelanggan lan calon pegawe kalebu komunitas, lan bebarengan, bisa mbantu ningkatake perusahaan sampeyan liwat obrolan sing migunani. Sparsh Agarwal, Produk Utama, Halaman LinkedIn

Dina iki, LinkedIn ngumumake Kaca LinkedIn - generasi sabanjure Kaca Perusahaan LinkedIn. Kaca-kaca wis dibangun maneh kanggo nggawe merek, institusi lan organisasi sing luwih gampang, wiwit saka bisnis cilik nganti perusahaan gedhe, kanggo nggawe obrolan konstruktif karo komunitas LinkedIn sing luwih saka 590 yuta anggota.

LinkedIn ngasilake luwih saka 2 yuta kiriman, video, lan artikel ing feed saben dina, lan interaksi kasebut mung saya akeh. Pengalaman Kaca sing anyar dibangun kanggo nyengkuyung komunitas lan obrolan aktif ing LinkedIn karo karyawan perusahaan, pelanggan, lan pandherekipun.

Kaca dirancang kanggo ngewangi organisasi kanthi asli gegayutan karo anggota, ngembangake bisnis lan nggawe sambungan tahan lama. Kanggo nggayuh tujuan iki, Kaca dibangun ing ndhuwur telung pilar utama:

  • Gabung karo Obrolan sing Penting - Manajer komunitas, uga dikenal minangka admin, minangka tulang punggung strategi sosial organisasi. Kaca menehi alat sing dibutuhake kanggo nggawe interaksi saben dina karo komunitas kasebut. Admin saiki bisa ngirim update lan nanggepi komentar, wiwit saka aplikasi seluler LinkedIn kanggo iOS lan Android. Admin uga bisa nggandhengake Kaca karo tagar, supaya bisa ngrungokake lan nanggapi obrolan sing kedadeyan babagan merek utawa topik sing relevan ing LinkedIn. Apa maneh, nalika admin duwe kemampuan ngirim gambar, video lan teks asli menyang Halaman Perusahaan LinkedIn, saiki bisa nuduhake dokumen, kaya presentasi PowerPoint, Word Documents lan PDF kanggo nyritakake crita merek sing luwih sugih lan luwih apik.
  • Ngerti lan Tuwuhake Pamirsa - Salah sawijining tantangan sing paling gedhe kanggo admin yaiku ngerti jinis konten apa sing bakal nambah nilai kanggo komunitas, saengga kiriman kasebut bisa gagal. Kita wis dibangun Isi Saran, fitur anyar sing muncul ing topik lan tren konten karo target pamirsa ing LinkedIn. Kanthi wawasan kasebut, para admin saiki bisa ngukur lan nggawe konten sing mesthi bakal digayuh para pamirsa. Perusahaan bisa nggawe merek bakat menyang level sabanjure kanthi Kaca Karir, sing menehi pilihan kanggo narik talenta saiki lan potensial kanthi tab Life lan Tab Lowongan, sing nyedhiyakake katrampilan babagan budaya perusahaan, lowongan kerja lan kepiye cara kerja ing perusahaan sampeyan.

Saran Konten LinkedIn

  • Melu Wong Sampeyan - Karyawan perusahaan minangka aset paling gedhe lan bisa dadi penyokong paling gedhe. Nguatake swarane bisa mbantu organisasi nggawe sambungan sing luwih kuat karo pamirsa. Kita seneng banget ngumumake macem-macem alat kanggo mbiyantu organisasi supaya bisa melu lan menehi katrampilan nemokake lan nuduhake maneh kiriman LinkedIn publik para karyawan saka Kaca kasebut. Kita uga nggunakake kemampuan kanggo nanggapi lan nuduhake maneh kiriman ing LinkedIn sing diarani Kaca perusahaan, kayata testimoni pelanggan lan review produk. Iki ngidini perusahaan nampilake obrolan sing dicritakake wong, lan bisa mbantu merek dheweke misuwur ing ndhuwur masarakat.

Nuduhake Kaca Perusahaan Linkedin

Akses Kaca saka Alat Favorit Sampeyan

LinkedIn wis nambah API mitra supaya luwih gampang admin nindakake obrolan ing LinkedIn liwat API. Contone, liwat integrasi produk karo Hootsuite, admin saiki bisa nampa kabar ing Hootsuite nalika ana kegiatan ing Halaman LinkedIn.

Kanthi luwih saka 590 yuta pangguna profesional, LinkedIn minangka papan utama kanggo merek sing gegandhengan karo pelanggan, karyawan lan prospek. Kita seneng banget dadi solusi manajemen media sosial sing pertama kanggo nggawe API Notifikasi anyar LinkedIn supaya para pelanggan bisa luwih efektif ngarahake keterlibatan ing LinkedIn. Ryan Holmes, CEO & Pendhiri Hootsuite

LinkedIn uga wis kerja sama karo Crunchbase kanggo nampilake wawasan pendanaan lan investor utama ing Halaman LinkedIn, menehi anggota LinkedIn pangerten luwih lengkap babagan profil bisnis perusahaan.

Administrasi Halaman Perusahaan LinkedIn

Kanggo sinau luwih lengkap babagan Kaca LinkedIn lan cara nggawe organisasi kasebut bisa digunakake, bukak ing kene. LinkedIn wis miwiti ngluncurake pengalaman Kaca anyar ing AS lan bakal kasedhiya kanggo kabeh bisnis ing saindenging jagad sajrone minggu kepungkur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.