LinkedIn Ngaktifake Pembaruan Status Perusahaan

nganyari status perusahaan LinkedIn

Salah sawijining prekara sing wis dakeling-eling sajrone pirang-pirang taun yaiku app media sosial mesthi dibangun kanthi tetep ana ing pikiran lan ora ana hierarki bisnis. Bisnis mesthi dadi pamikiran liya amarga aplikasi media sosial bisa ngasilake aliran penghasilane ... nanging ora ana sadurunge.

Kanthi matur nuwun sanget, LinkedIn mecat gambar kaping pisanan lan ngaktifake kemampuan kanggo wong ing perusahaan sing nganyari status perusahaan, tinimbang siji individu. Saiki sampeyan bisa ngetutake perusahaan tinimbang individu lan ndeleng nganyari saka perusahaan kasebut! Iki minangka pamisahan sing apik (lan aku pengin bisa ngaktifake Twitter).

Siji cathetan, supaya bisa bisa, sampeyan kudu ngaktifake dhaptar Admin ing kaca rincian perusahaan sampeyan. Kunci kuwi! Aku nambah Jenn Lisak saka DK Medi Anyarlan ngira aku bakal dadi administrator kanthi otomatis. Ora ... saiki aku dikunci metu saka nganyari perusahaanku dhewe!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.