Tambah Tombol Ikuti Perusahaan LinkedIn

tombol tindakake linkin

Aku seneng tenan manawa LinkedIn dadi platform media sosial adhedhasar bisnis sing apik. Kanggo klien lan vendor bisnis menyang bisnis (B2B), ngetutake perusahaan kanthi sosial ing LinkedIn bisa menehi informasi lengkap babagan produk, layanan lan informasi industri. Yen sampeyan duwe kesempatan, sampeyan uga kudu ndownload aplikasi seluler LinkedIn - panyesuaian algoritma kanggo ngenali warta lan topik utama ing jaringan bisnis sampeyan luar biasa.

LinkedIn saiki nawakake tombol supaya anggota bisa ngetutake bisnis sampeyan:

Mung wiwiti ngetik Jeneng Perusahaan sampeyan ing sing nggawe tombol banjur pilih saka molor otomatis lengkap. Yen sampeyan ora ana ing kono, sampeyan bisa uga kudu nggawe profil perusahaan… dianjurake banget!

linkin tindakake pencipta tombol

Sampeyan bisa ndeleng tombol ing tumindak ing agensi media sosial situs Priksa manawa ngetutake kita!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.