Manajer Kampanye LinkedIn Rilis Pengalaman Pelaporan Kampanye Paling Anyar

Manajer Kampanye LinkedIn

LinkedIn ngumumake pengalaman nglaporake sing dirancang ulang kanggo Manajer Kampanye LinkedIn, dadi luwih gampang ngerti kinerja kampanye sampeyan. Antarmuka anyar nyedhiyakake pengalaman sing resik lan intuisi sing ngidini sampeyan ngatur lan ngoptimalake kampanye kanthi luwih gampang.

Pelaporan Manajer Kampanye LinkedIn

 

Enhancement Manager Kampanye LinkedIn Kalebu:

  • Ngirit wektu ing nglaporake kampanye - Kanthi pengalaman nglaporake anyar iki, sampeyan bisa ndeleng kanthi cepet kepiye kampanye lan nggawe pangaturan kanggo nambah asil. Data ing Kampanye Manajer saiki ngemot 20 persen luwih cepet, ngidini sampeyan mindai data kanthi luwih efisien - sanajan sampeyan duwe atusan kampanye lan kreatif iklan. Kajaba iku, struktur nab anyar ngidini sampeyan ngalih saka akun menyang kampanye menyang iklan kanthi rong klik. Kita uga wis nganyari kemampuan telusuran, mula butuh sawetara detik kanggo takon kampanye tartamtu kanthi jeneng kampanye, ID kampanye, format iklan lan liya-liyane.

Pelaporan Manajer Kampanye LinkedIn

  • Ngerti kinerja kampanye lan ngoptimalake kanthi cepet - Yen pariwara sampeyan ora aktif, sampeyan kudu tumindak kanthi cepet supaya bener. Pramila kita nambahake fitur anyar kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan kampanye luwih cepet tinimbang sadurunge. Pengalaman nglaporake anyar nduweni rincian 1 klik sing menehi sampeyan wawasan sing luwih jero babagan indikator kunci kaya acara konversi lan penempatan ing Jaringan Audiensi LinkedIn.

Pelaporan Iklan Manajer Kampanye LinkedIn

  • Pribadhi pengalaman nglaporake - Sampeyan saiki bisa milih tampilan metrik sing paling sampeyan wigati, yaiku Kinerja, Konversi utawa Video.

Miturut LinkedIn, rilis iki mung langkah pertama ing rencana produk jangka panjang.

Bukak Iklan LinkedIn

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.