3 Cara Nglumpukake Data Prospek Kanthi Gampang kanthi Formulir Generasi Utama Integrasi LinkedIn

LinkedIn

LinkedIn tetep dadi sumber utama bisnis amarga nggoleki prospek lan mitra kanggo bisnis. Aku ora yakin yen sedina wae aku ora nggunakake akun profesional kanggo nyambung lan ketemu wong liya. LinkedIn terus ngakoni posisi utamane ing ruang media sosial, njamin kemampuan bisnis nyambung kanggo rekrutmen utawa akuisisi.

Pemasar ngerti manawa asil koleksi timah sithik banget amarga prospek diterusake saka layar menyang layar. Nangkep timbal ing pucuke kepinterane nyuda gesekan lan ditinggal. Kanthi atine, Bisnis LinkedIn nyedhiyakake telung solusi liwat alat pariwara. Amarga profil LinkedIn wis duwe mayoritas kebutuhan para pemasar informasi profil bisnis lan organisasi penjualan, mula bisa diganti konversi saka kaca kebangkrutan eksternal menyang LinkedIn sing konversi bisa kedadeyan kanthi cepet.

Formulir Generasi Utama kanggo Konten sing Disponsori

LinkedIn diluncurake Formulir Gen Utama LinkedIn kanggo Konten sing Disponsori. Nalika sampeyan sponsor konten ing LinkedIn lan ana sing ngeklik, sawijining formulir kanthi otomatis diisi informasi profil LinkedIn pangguna tinimbang ora duwe prospek kudu ngisi data kanthi manual.

linkin formulir timbal

LinkedIn nglaporake manawa para pemasar sing nggunakake Konten sing Disponsori nyuda rata-rata biaya saben timbal luwih saka 20%. Kanthi asil kasebut, ora kaget yen LinkedIn ngembang lan ngumumake kemampuan gen timbal wis ditambahake menyang InMail Sponsor lan Iklan Dinamis.

Miwiti Konten sing Disponsori LinkedIn

Formulir Generasi Utama kanggo InMail sing Disponsori

Pemasar generasi utama nggunakake InMail sing Disponsori kanggo nggayuh anggota kanthi pesen siji-siji menyang LinkedIn. Tarif mbukak kanggo Inmail umume luwih saka 40% lan tarif konversi bisa ditambah kanthi otomatis kalebu jeneng prospek, alamat email, judhul kerja, jeneng perusahaan, lan lapangan liyane saka profil LinkedIn. Ing tes beta LinkedIn, pengiklan nggunakake Formulir Gen Gen kanggo InMail sing Disponsori ndeleng ponsel tingkat konversi mundhak kanthi rata-rata 3x dibandhingake karo kaca landas standar.

Formulir Generasi Utama LinkedIn

Pemasar uga bisa takon nganti 3 pitakon khusus ing Formulir Gen Utama kanggo nglumpukake data timbal ngluwihi kolom standar sing diwenehake.

Formulir Gen Utama kanggo InMail sing Disponsori nggawe para pamirsa sing ditarget luwih gampang njaluk informasi saka klien. Kita ora kudu ngganggu pengalaman LinkedIn, nanging isih bisa nyedhaki pesen Facebook. Wis dadi game changer kanggo upaya generasi timbal. Benjamin Sandman, Mitra ing 5 Horizons Digital

Miwiti InMail sing Disponsori LinkedIn

Formulir Generasi Utama kanggo Iklan Dinamis

Pemasar nggunakake Iklan Dinamis LinkedIn kanggo nggawe kampanye sing narik perhatian pribadi. Iklan iki ngirim tarif klik-tayang 2x luwih dhuwur tinimbang iklan tampilan standar amarga disesuaikan kanthi otomatis kanggo nyakup jeneng, foto profil, judhul kerja, utawa fungsi proyek anggota sing ndeleng iklan kasebut. Kanthi format gen utama Dynamic Ads LinkedIn sing paling anyar, sampeyan bisa langsung nggawe petunjuk lan ngaktifake undhuhan konten - kayadene download ebook utawa whitepaper— langsung saka unit iklan kasebut dhewe.

Generasi Utama LinkedIn

Mung sawetara klik ing Creative Dynamic Ads, anggota bisa ngirim jeneng lengkap lan alamat email, tanpa kudu ngetik info kanthi tangan. Sawise ana sing ngirim informasi liwat unit iklan, konten sampeyan kanthi otomatis bakal miwiti didownload menyang desktop.

Pemasar bisa ngakses petunjuk langsung saka Campaign Manager, utawa ngliwati sistem otomatisasi pemasaran utawa CRM. Saiki kita ndhukung DriftRock, Marketo, Microsoft Dynamics 365, Oracle Eloqua, lan Zapier.

Miwiti Iklan Dinamis LinkedIn

Format gen utama Dynamic Ads paling anyar saiki kasedhiya liwat akun LinkedIn. Formulir Gen Utama kanggo InMail sing Disponsori bakal diluncurake minggu iki kanggo kabeh pelanggan ing rong minggu mbesuk, manawa sampeyan nggarap wakil LinkedIn utawa mbukak layanan kampanye ing Kampanye Manager.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.