Pangowahan Desain Web Cilik Kanthi Pangaruh Gedhe

Nalika ngluncurake situs anyar, aku pengin nambah sawetara fitur menyang blog sing bakal nyorot situs anyar. Nanging, aku ora pengin nggawe jelas banget utawa ngilangi blog kasebut dhewe.

Wangsulane mung sithik, nanging duweni pengaruh gedhe… nambah gambar anyar cilik menyang tautan ing menu navigasi. (klik liwat menyang kirim kanggo ndeleng ing tumindak). Aku mlaku kanthi tautan pirang-pirang dina dhewe lan entuk nol lalu lintas. Aku nambah gambar lan saiki 8.5% lalu lintas outbound ngliwati link kasebut!

Daripada nyatane nyisipake gambar ing HTML, aku nggunakake CSS supaya bisa digunakake ing fitur-fitur anyar liyane mbesuk. CSS katon kaya iki:

span.new {background: url (/mytheme/new.png) no-baleni ndhuwur tengen; bantalan: 0px 18px 0px 0px; }

Latar mburi jangkar gambar ing sisih ndhuwur teks ing sisih tengen lan mandheg supaya ora dibaleni maneh. Bantalan nyurung span 18 piksel kepungkur teks supaya gambar sampeyan katon cetha. Kanggo masang ing kaca saiki gampang, mung nggunakake tag span ing teks:

Ulasan

Kadhangkala, ora perlu ngarahake pamaca menyang arah sing anyar!

3 Komentar

  1. 1

    Tip apik tenan! Sederhana lan apik banget… Yaiku jinis perkara sing nambah nilai ing blog: tips sing gampang, apik, migunani… Thanks!

  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.