Cara Simpen Kampanye Bangunan Link Konten sing Dipimpin Perjuangan

Strategi Outreach Backlinking

Algoritma Google ganti karo wektu lan amarga perusahaan iki dileksanakake kanggo mikir maneh babagan algoritma kasebut Sastranegara SEO. Salah sawijining tumindak penting kanggo nambah peringkat yaiku kampanye bangunan link sing dipimpin konten.

Sampeyan bisa uga wis ngadhepi kahanan tim SEO sampeyan kerja keras kanggo ngirim email penjangkau menyang penerbit. Banjur, panulis sampeyan kanthi khusus nggawe konten. Nanging, sawise sawetara minggu kampanye diluncurake, sampeyan ngerti ora entuk asil.  

Bisa uga ana sawetara faktor sing nyebabake kegagalan. Bisa uga konsep sing ora apik, kedadeyan eksternal ing warta, utawa, ora entuk wangsulan sing tepat ing email penjangkau sampeyan. Kajaba iku, bangunan link karo situs panguwasa domain dhuwur ora gampang.

Dadi, yen kampanye sampeyan ora narik lalu lintas sing apik, aja stres. Sampeyan mung kudu ngapiki strategi, ngupayakake luwih akeh lan nglumpukake asil sing diantisipasi. Saiki, yen sampeyan isih ngupayakake strategi bangunan link sing dipimpin konten sing ora apik, mula artikel iki kanggo sampeyan.

1. Gawe sing digoleki penerbit

Elinga yen editor bakal dimuat karo akeh konten liyane. Dadi, dheweke bakal mriksa tulisan sing bakal disenengi para pamirsa. Dadi, priksa manawa sampeyan ngrancang konten sampeyan sesuai karo email penjangkauan sampeyan supaya penerbit ora kudu mbuang-buang jam kanggo komunikasi bolak-balik. 

Nyelehake ing sepatu pamirsa lan pikirake babagan sing pengin diwaca. Gabungake sumber data sing relevan, kuotasi, gambar, lsp supaya bisa narik kawigaten lan gampang diwaca. Aja nggawe sing ora cocog karo minat para penerbit.

2. Judhul utama dadi menarik 

Salah trik efektif kanggo nggawe kampanye sampeyan kerja yaiku nyedhiyakake judhul menyang penerbit ing penjangkauan awal. Iki bakal mbantu penerbit njaluk ide babagan konten sampeyan lan nggawe dheweke seneng banget karo kampanye.

Kajaba iku, aja seneng banget amarga penerbit nutupi macem-macem jinis crita isi sing bisa awujud infografis, utawa uga postingan tamu. Cukup, njaluk apa topik kasebut relevan karo pamirsa lan apa dheweke pengin nerbitake. Aja adol enem crita liyane kanthi sekaligus, amarga bisa uga mbingungake penerbit. Sawise entuk tanggepan positif babagan apa sing dituntut judhul. 

3. Aja ragu-ragu nglacak email penjangkauan sampeyan 

Akeh wektu, sampeyan ora entuk wangsulan komunikasi sadurunge nanging aja nganti putus asa. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, penerbit asring sibuk saengga bisa ngilangi sawetara obrolan. Mula, sampeyan bisa ngetutake email penjangkauan yen ora ana tanggepan utawa jangkoan. 

Nanging, iki uga mbantu sampeyan menehi pangeling-eling babagan nada sing bakal diwenehake babagan pendekatan sampeyan karo penerbit. Kajaba iku, yen penerbit wis ora minat karo konten sing sadurunge, tindak lanjut bisa uga nyengkuyung supaya mriksa lan malah setuju karo ide sampeyan, yen relevan karo topik sing lagi tren.  

4. Ngenali situs sing cocog kanggo tautan

Apa sampeyan cukup riset babagan dhaptar prospek penerbit sadurunge nggawe kampanye kaping pisanan? Yen ora, sampeyan nggawe kesalahan gedhe. Disaranake ngerti babagan niche penerbit lan apa ana hubungane karo bisnis sampeyan. 

Sampeyan bisa miwiti njaga lembar penerbit kanggo prospek mbesuk kanthi nglacak topik sing dilindhungi. Kanthi mangkono, sampeyan bisa duwe dhaptar penerbit sing bakal seneng karo konten sampeyan. Menapa malih, sampeyan bakal mbantu ngatur pesen kanggo penerbit kanthi mangertos karya masing-masing.  

5. Pribadhi email jangkauan sampeyan

Apa sampeyan ngirim email penjangkauan sing padha kanggo melu saben penerbit? Yen ya, sampeyan bakal weruh kurang minat saka pihak editor. Kajaba iku, yen sampeyan nglacak tarif klik-tayang, sampeyan bisa uga ndeleng grafik plummeting. Dadi, penting banget kanggo nyusun konteks pitching sampeyan miturut sing nampa email. 

Kajaba iku, yen sampeyan wis nggawe kampanye menyang media paling dhuwur lan ora nampa wangsulan, pikirake dhaptar publikasi tingkat loro. Amarga penerbit akeh agenda lan jadwal konten sing beda-beda, mung siji sing bisa ngilangi kesempatan. Aja lali ngowahi pesen sing dikirim. 

6. Pendekatan liwat macem-macem platform

Iki gampang nanging efektif taktik bangunan link. Yen strategi biasa kalebu komunikasi email, wektu iki sampeyan nutul platform anyar. Mbok menawi kothak mlebu penerbit kebanjiran email, mula ana sing ilang. 

Sampeyan uga bisa ngirim link kampanye liwat Twitter utawa LinkedIn, utawa njupuk telpon. Iki minangka taktik kanggo ngilangi email sing rame lan narik kawigaten para penerbit kanggo kampanye sampeyan. 

7. Warta paling apik

Kadhangkala, kampanye ora bisa ditindakake amarga wektu sing ora apik. Ora bakal ana wong sing minat karo prekara sing wis kedadeyan. Dadi, prelu dipikirake babagan kedadeyan lan kedadeyan ing sekitar sampeyan. 

Contone, sampeyan ngluncurake kampanye lelungan sajrone musim salju. Apa bakal dadi efektif kaya musim panas? 

Elingi, mesthi milih topik paling ora 15 dina sadurunge kedadeyan utawa topik utawa warta sing anyar. Kajaba iku, sampeyan bisa milih topik umum kanggo narik kawigaten pamirsa target. Sampeyan uga bisa nemtokake alesan ing lapangan kenapa sampeyan ngirim kampanye saiki. 

8. Manut miturut jejer

Sampeyan bisa uga takon apa email sampeyan isih dibukak? Kanggo iki, sampeyan bisa nggunakake piranti lunak pelacakan kanggo nganakake strategi jangkauan luwih lanjut. Dadi, yen sampeyan ndeleng tarif mbukak sing kurang, sampeyan bisa nyoba taktik sing beda. 

Coba kirim email nganggo baris subyek sing menarik kanggo narik kawigaten editor. Sampeyan uga bisa nyoba baris subyek sing anyar kanggo macem-macem email. Iki kabeh babagan nggawe soko sing disenengi para penerbit lan nggawe klik liwat email sampeyan kanggo ngerti luwih akeh. Ora mung nyritakake topik kanthi jelas, sampeyan bisa nggunakake karya kaya riset eksklusif utawa data anyar. 

9. Nyedhiyakake sing eksklusif

Yen sampeyan nawakake eksklusif kanggo penerbit, mesthine bakal tuku. Iki uga bisa nyimpen kampanye sing ora apik. Kaya sing wis kasebut sadurunge, gawe pendekatan khusus lan tetep komunikasi cocog lan relevan. 

Kajaba iku, yen kampanye sampeyan ora bisa efektif, coba kerjakake karo penerbit sing wis kerja bareng karo sampeyan sadurunge lan wenehi konten eksklusif sajrone wektu kasebut. Sawise entuk kampanye sing apik, sampeyan bisa miwiti ngubungake layanan lan pendekatan publikasi paling dhuwur. 

bungkusan Up

Titik sing kasebut ing ndhuwur mesthi bakal mbantu sampeyan nambah kampanye bangunan link sing dipimpin konten, nanging butuh wektu kanggo ngowahi asil positif kanggo peringkat sampeyan. Periode iki gumantung karo kegiyatan, daya saing ing industri, target tembung kunci, riwayat lan kekuwatan domain sampeyan.

Kajaba iku, sampeyan kudu nglacak kemajuan sampeyan, diwiwiti karo cathetan ing saiki sampeyan. Kanthi mangkono, sampeyan bisa nggawe pangarepan nyata kanggo peringkat situs web plus peta dalan kepiye carane entuk. Sampeyan banjur bisa miwiti kegiyatan sesuai karo rencana kanggo nambah situs web, kinerja online, lan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.