Batesi Kiriman sing Gegandhengan karo Jetpack Ing Tanggal Khusus

tanggal watesan

Dina iki, aku mriksa kaping pindho artikel sing wis dak tulis lan ngerteni manawa postingan sing gegandhengan yaiku wiwit 9 taun kepungkur ing platform sing wis ora ana. Dadi, aku mutusake kanggo mriksa luwih jero babagan Jetpack opsi kiriman sing gegandhengan ing situsku lan delengen apa aku bisa matesi kisaran tanggal.

Jetpack nindakake tugas sing hebat kanggo milih kiriman sing relevan sing padha, nanging sayang, ora ngerti manawa akeh artikel sing wis ketinggalan jaman. Aku asring mbusak kiriman lawas sing ora ana artine, nanging ora duwe wektu kanggo maneh kabeh 5,000 artikel sing wis dak tulis luwih saka sepuluh taun!

Sayange, ora ana setelan ing Jetpack kanggo ngrampungake, sampeyan mung bisa nemtokake judhul utawa ora, judhule apa, lan opsi kanggo tata letak, arep nuduhake gambar cilik, nuduhake tanggal, utawa nuduhake konten apa wae.

postingan sing gegandhengan plugin jetpack

Kaya sakbenere kabeh WordPress, sanadyan, ana API sing kuat supaya sampeyan bisa ngatur file fungsi.php tema anak (utawa tema) lan ngowahi cara kerjane. Ing kasus iki, aku pengin matesi ruang lingkup kiriman apa wae sing digandhengake nganti 2 taun… dadi kode iki:

function dk_related_posts_limit( $date_range ) {
    $date_range = array(
        'from' => strtotime( '-2 years' ),
        'to' => time(),
    );
    return $date_range;
}
add_filter( 'jetpack_relatedposts_filter_date_range', 'dk_related_posts_limit' );

Iki nambah filter menyang pitakon sing digunakake plugin kirim sing gegandhengan. Aku ngunggah update menyang situsku lan saiki kiriman sing gegandhengan diwatesi karo apa wae sing ditulis sajrone 2 taun kepungkur!

Ana cara tambahan kanggo ngatur kiriman sing gegandhengan uga, priksa kaca dhukungan Jetpack babagan topik kasebut.

Pengungkapan: Aku nggunakake WordPress lan Jetpack link afiliasi ing postingan iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.