Kaya Kita! Survei Pangguna babagan Keterlibatan Merek

facebook kaya

Napa wong seneng merek ing Facebook? Lab42 survey menyang 1000 pangguna media sosial kanggo nemokake kepiye seneng merek pengaruhe pengalaman konsumen. Asil kasebut cukup menarik lan, miturut pendapat saya, nuduhake jurang sing gedhe banget para konsumen ing interaksi Facebook merek sampeyan lan carane merek nggunakake Facebook kanthi nyata. Mayoritas merek sing dakdeleng ing Facebook mung nggunakake minangka alat penerbitan ... nanging infographic iki bisa uga mikirake strategi kasebut!

Akhir-akhir iki kita wis krungu akeh debat babagan regane Facebook kaya. Sawetara nyoba ngitung ROI kaya kanggo merek, dene sing liyane negesake manawa nilai intrinsik kaya ora bisa diitung. Kanthi akeh pendapat saingan babagan regane sing padha, tim kita mutusake iki topik sing kudu ditliti maneh. Ing infografis paling anyar, kita nganalisa 1000 pangguna media sosial kanggo nemokake kepenak merek pengaruh saka pengalaman konsumen. Saka Infographic Lab42, Kaya Kita!

Gawe INFO1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.