LIID: CRM Logging Cerdas saka SmartPhone sampeyan

LIYU

Wakil penjualan misuwur amarga ora nambah kegiatan menyang CRM perusahaan. Tingkat kegiatan logging bisa paling endhek 20%, nyebabake ramalan penjualan adhedhasar data sing dipateni nganti 80%. LIYU ngrampungake masalah iki karo aplikasi smartphone sing menehi entri data otomatis lan alat kanggo nggampangake urip kayata mindhai kertu bisnis lan cathetan pidato.

The LIYU aplikasi seluler uga dianggo minangka asisten dodolan virtual, ngelingake wakil supaya diterusake sawise rapat lan tetep berhubungan karo kabeh kasus sing lagi ana.

Aplikasi kasebut CRM-agnostik, saiki lagi ndhukung Salesforce lan Microsoft Dinamika kanthi ngetutake maneh. Paling apik, gratis digunakake kanggo loro salesman pisanan ing organisasi sampeyan! Penjual malah bisa ndownload aplikasi iOS utawa Android lan nyiyapake sambungan menyang CRM dhewe.

Download LIID kanggo iPhone Download LIID kanggo Android

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.