Cara Ngitung Nilai Umur Pangguna Aplikasi Seluler

ltv

Kita duwe perusahaan startup, perusahaan sing wis mantep, lan uga analitis banget lan perusahaan canggih sing njaluk tulung kanggo ngembangake bisnis online. Preduli saka ukuran utawa kecanggihan, nalika takon babagan biaya per akuisisi lan regane umur (LTV) saka pelanggan, kita asring kepethuk karo mripat kosong. Akeh banget perusahaan sing ngetung anggaran kanthi gampang:

(Dhuwit Rega) = Bathi

Kanthi perspektif iki, pemasaran bakal terus mlebu ing kolom biaya. Nanging pemasaran ora dadi biaya kaya sewa sampeyan ... investasi sing mesthine bisa ngembangake bisnis sampeyan. Sampeyan bisa uga nyoba ngitung manawa biaya kanggo entuk pelanggan anyar yaiku jumlah dolar tartamtu, lan bathi kasebut minangka penghasilan sing wis dipikolehi nalika tuku. Masalahe yaiku pelanggan biasane ora tuku siji tuku. Entuk pelanggan minangka bagean sing angel, nanging pelanggan sing seneng ora mung tuku sepisan banjur lunga - dheweke tuku luwih akeh lan tetep luwih dawa.

Apa Nilai Umur Pelanggan (CLV utawa CLTV) utawa Nilai Seumur Hidup (LTV)?

Nilai seumur hidup pelanggan (CLV utawa asring CLTV), nilai pelanggan seumur hidup (LCV), utawa nilai umur (LTV) minangka bathi sing diwilang sing bakal diwenehake pelanggan kanggo perusahaan sampeyan. LTV ora winates kanggo transaksi utawa jumlah taunan, kalebu bathi sing dipikolehi sajrone sesambungan karo pelanggan.

Apa formula kanggo ngetung LTV?

LTV = ARPU (\ frac {1} {Churn})

Where:

  • LTV = Nilai Seumur Hidup
  • ARPU = Rata-rata Pendapatan Saben Pangguna. Pendapatan bisa diduweni saka biaya aplikasi, penghasilan adhedhasar langganan, tuku ing aplikasi, utawa penghasilan pariwara.
  • Churn = Persentasi pelanggan ilang sajrone wektu tartamtu. Aplikasi adhedhasar lengganan asring taunan, penghasilan, lan pengeluaran.

Yen sampeyan nggawe aplikasi seluler, iki minangka infographic saka Dot Com Infoway - Ngetung Nilai Wektu Urip (LTV) saka Pangguna Aplikasi Sampeyan Kanggo Merek & Sukses - sing nyedhiyakake cara kanggo ngukur LTV pangguna aplikasi seluler sampeyan. Uga nyedhiyakake sawetara cara kanggo nyuda churn lan nambah untung.

Ora ana sangsi babagan kasunyatan manawa akeh wong sing nggunakake paling akeh wektu online kanggo aplikasi seluler. Sanajan iki tegese luwih akeh pangguna ing aplikasi sampeyan, mesthine ora kabeh pangguna duwe bathi. Kaya sejatine kanggo model bisnis, 80% bathi saka 20% pangguna. Ngukur LTV pangguna bisa mbantu pangembang aplikasi nyuda pangguna sing paling apik lan nggawe tawaran lan promosi kanggo menehi hadiah kesetiaan kanggo nambah retensi. Raja Manoharan, Dot Com Infoway

Sawise sampeyan ngerti regane seumur hidup pelanggan, ngukur tingkat churn, analisa biaya kanggo entuk pelanggan, sampeyan bakal ngerti investasi sing sampeyan lakoni lan rata-rata laba investasi kasebut.

Sampeyan banjur bisa nyetel kanggo siji utawa kabeh variabel. Sampeyan bisa uga kudu nambah biaya layanan kanggo njaga bathi sing sehat. Sampeyan bisa uga kudu nandur modal luwih akeh ing layanan pelanggan kanggo njaga pelanggan maneh lan nambah bathi ing aplikasi utawa jangka panjang. Sampeyan bisa uga kudu nyuda biaya akuisisi pelanggan liwat strategi organik lan pembelaan. Utawa sampeyan bisa uga ngerteni manawa sampeyan pancen bisa nglampahi dhuwit kanggo strategi akuisisi mbayar.

Ngetung Nilai Umur Pangguna Mobile

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.