Apa Pariwara ing Game Sosial Laku?

mac gedhe

Ing babagan bola mata lan rentang perhatian, ora ana saluran distribusi sing bisa saingan game sosial. Umume wong ing saindenging jagad udakara 200 yuta menit saben dina kanggo main Angry Birds. Game anyar Zynga, Cityville, kepincut 100 yuta pangguna ing wulan kapisan dhewe. Pemasar bisa uga nyoba nyekel pie game kanthi mlebu ing sawetara game santai sing duwe merek, nanging kemungkinan game kasebut bakal katon pucet dibandhingake karo laris sing wis ditampa lan misuwur.

Kepiye cara paling apik kanggo para pemasar supaya bisa nguntungake semangat gim? Pariwara mesthi kasedhiya ing aplikasi game, nanging target iklan sing relevan karo pangguna sing tumindak wis dadi tantangan. Iki wis dadi target Lifestreet kang Platform pariwara Revjet… lan dheweke entuk asil.

LifeStreet nyedhiyakake pariwara ing aplikasi kanthi fokus ing aplikasi Facebook, Apple (iOS) lan Android. Platform teknologi LifeStreet's RevJet wis dibangun ing server obyek universal pertama ing donya kanggo ngoptimalake penghasilan. Teknologi iki ditrapake iteratif tes kacepetan dhuwur menyang iklan, kaca landas, keputusan perdagangan, algoritma maksimalisasi penghasilan utawa obyek sing ngasilake penghasilan liyane.

pelaporan media gaya urip

Platform optimisasi LifeStreet's RevJet dibangun ing server obyek universal pertama ing donya lan minangka produk investasi investasi piranti lunak $ 25 + yuta. RevJet ngetrapake Pengujian Kecepatan Tinggi Iterative kanggo driver penghasilan digital, wiwit saka obyek visual kayata iklan lan kaca landas menyang obyek logis kayata keputusan perdagangan lan algoritma maksimalisasi penghasilan. RevJet ngasilake level monetisasi terobosan lan pelanggan anyar sing akeh banget kanggo para pengiklan sosial, penerbit, lan pangembang aplikasi. LifeStreet nggayuh 350 yuta pangguna aplikasi sosial lan seluler saben wulan lan nduwe luwih saka 200 yuta instal aplikasi. Perusahaan kasebut dijenengi salah sawijining 500 perusahaan swasta paling cepet ing Amerika dening Majalah Inc. lan kantor pusat ing San Carlos, California kanthi kantor ing Moskow, Odessa, lan Riga.

format media gaya urip

Kanthi tekan saben wulan luwih saka 350 yuta pangguna aplikasi sosial lan seluler, LifeStreet ngirim pelanggan menyang pengiklan. Rega adhedhasar kinerja resiko murah, ing endi pariwara mbayar asil tinimbang klik lan duwe pilihan kanggo milih metrik pilihan saka Cost Per Install (CPI), Cost Per Acqu acquisition (CPA), Cost Per Post Conversion Event (CPX) lan liya-liyane (!), Pemasar merek ora bisa nglirwakake LifeStreet .. Pelaporan sing bisa disesuaikan kanthi nyata, manajer akun sing darmabakti, lan layanan tambahan nilai liyane yaiku jajan.

Amarga LifeStreet ora nindakake kampanye insentif, sampeyan mung nampa pelanggan sing regane dhuwur, sing minat karo produk sampeyan. Download kit media saka Lifestreet Media saka situs kasebut.

3 Komentar

  1. 1

    Secara pribadi, aku ora seneng main game sing akeh pariwara amarga mbukak luwih alon tinimbang app liyane sing ora akeh pariwara. Mupangat yen kalebu pariwara ing Angry Birds kayata, amarga akeh wong saka macem-macem demografi lan umur bakal ndeleng iklan kasebut kanggo game liyane utawa aplikasi mesin telusuran anyar; nanging bisa uga ora bisa digunakake kanggo kabeh wong. Aku ngerti manawa aku ora sengaja ngeklik dheweke lan nesu yen ngarahake aku menyang situs liya ing njaba game. Bukak ing bukuku. 

  2. 2

    Aku setuju karo Megan, aku uga ora seneng game karo pariwara amarga mbukak luwih alon. Aku uga ora seneng gangguan, luwih-luwih yen rumangsa apik lan muter karo game. Aku kepengin weruh, apa efektifane iklan kasebut.

    Nanging, iki minangka real estate utama kanggo pariwara. Ditambah karo game tartamtu, sampeyan bisa nggayuh pamirsa gedhe utawa target pamirsa tartamtu. Saiki kita ndeleng pariwara ing endi wae, ing game, ing pompa bensin, ing ATM, lsp.

  3. 3

    Ya iki ide pariwara sing apik, nanging wong sing seneng main game kanthi konsentrasi bisa uga ora kaya iki. Amarga pariwara nggawe gangguan nalika main game favorit. Nalika main game umume masarakat sengit karo pariwara.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.