Ebook: Apa sing diarani Marketing Siklus Hidup?

Ebook pemasaran siklus urip

Apa sing diarani marketing siklus urip? Miturut kita sponsor otomatisasi pemasaran, pemasaran siklus urip yaiku:

… Babagan organisasi nginteraksi karo prospek lan pelanggan ing kabeh tahap hubungane karo merek.

Apa interaksi sampeyan mbantu utawa nglarani merek sampeyan?

Ebook pemasaran siklus uripSales lan marketing wis owah drastis sajrone 50 taun kepungkur, apa maneh sajrone dasawarsa kepungkur. Corong kasebut ora padha karo sadurunge. Iki dudu jalur linier - otomasi pemasaran dadi cara supaya para pelanggan tetep terlibat, nanging njupuk keputusan kanthi cepet. Sampeyan isih bisa nglumpukake informasi babagan profil pelanggan nalika tetep adoh, yaiku sing paling disenengi calon pelanggan saiki.

50% timbal sing nduweni kualifikasi durung siyap tuku, lan siklus dodolan rata-rata mundhak dadi 33%.

Ebook iki dadi sebab kenapa pemasaran siklus lan pemasaran otomatis dadi luwih penting ing jaman saiki. Iki uga mlebu ing tahap siklus urip sing beda-beda ing pemasaran digital. Tanpa ngerti endi prospek sampeyan ing siklus siklus pelanggan, sampeyan ora bakal bisa ngakses kemungkinan ngowahi cara paling pas karo dheweke.

Apa sampeyan nggunakake piranti lunak otomasi pemasaran kanggo nglacak lan narik pelanggan? Napa napa mboten?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.