Konvergensi Televisi lan Internet

Televisi LG 60PZ850 gedhe

Sanajan GoogleTV lan AppleTV cukup interaktif, nanging sistem iki pancen mung web sing dioptimalake kanggo ditonton ing televisi. Kita ndeleng kemajuan teknologi - priksa LG Pentouch (iki iklan). Muga-muga aku ndeleng 60 ″ LG Pentouch Plasma sadurunge tuku LCD TV kantor kita:

Kajaba ngganti cara nggunakake layar gedhe ing papan kerja, aku uga kepengin ngerti kepiye pengiklan bisa berinteraksi ing omah. Mung sawetara wektu sadurunge aku yakin bakal ndeleng lapisan aktif liwat pameran lan pariwara supaya ngidini interaksi ... malah nganti telpon lan pesen langsung saka iklan!

Pangguna bisa ngaktifake mode Pentouch kanthi siji klik ing remot kontrol. Ing mode Pentouch, pangguna bisa ngakses file (kayata PowerPoints) lan konten liyane saka PC, lan nggarap, nyunting utawa mindhah ing layar kanthi gampang banget. TV ndhukung panggunaan loro-pena kanthi bebarengan, lan batere pena bisa diisi ulang liwat port USB ing sisih mburi unit TV.

Nggunakake piranti lunak TV, pangguna bisa nggambar gambar langsung menyang layar banjur nyimpen file kanggo nyunting utawa manipulasi efek. Yen PC wis nyambung menyang printer, pangguna uga bisa nyithak gaweyan Pentouch. Fitur piranti lunak sing luwih rumit kalebu Galeri, sing dilengkapi fitur slide show internal, Kalender Kulawarga lan Frame Foto Digital, sing ngidini pangguna dekorasi karya kanthi pigura sing dipilih. Pentouch TV uga ana gandhengane karo internet, saéngga aplikasi luwih dawa bisa diunduh kaya sing dikarepake.

Pentouch TV nggunakake layar kaca bebas gores pelindung, uga ekspresi RGB lan padhange sing dioptimalake kanggo gambar crisper. Kenyamanan visual luwih ditingkatake kanthi fungsi kontrol ketajaman otomatis lan teknologi materialisasi warna. Imbang karo desain TruSlim Frame sing apik ing gaya kasebut, Pentouch TV nggunakake papan sing wis dirancang khusus kanggo mesthekake TV ora katon nalika pamilik nggunakake fitur Pentouch.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.